Alexandra Nords tårar efter sveket i Paradise hotel

Brunhårig kvinna gråter
I kvällens avsnitt av Paradise hotel får Alexandra Nord stå tillsvars för det brutala sveket under Pandoras ask. ”Det är det absolut tuffaste jag gjort i hela mitt liv”, säger hon.
Annons

Det var förra veckan som tittarna fick se Alexandra Nords brutala svek mot partnern Fredric Lundgren under parceremonin. Alexandra bad Fredric ställa sig bakom henne och gav sitt ord på att hon skulle välja honom. Väl under ceremonin valde hon istället Ludvig Schenström, och Fredric brast ut i tårar och resterande deltagare blev minst sagt chockade.

Under kvällens avsnitt får Alexandra stå tillsvars för händelsen under Pandoras ask, och hon grillas rejält av de andra deltagarna.

Annons

– Ludvig, litar du verkligen på Alexandra?, är en fråga som ställs under Pandoras ask.

Annons

– Efter det Alexandra gjorde förra parceremonin tror jag nog att jag kan gör det. Hon valde mig framför Fredric, hon gjorde det för att kunna bevisa att jag kan lita på henne, svarar Ludvig.

Alexandra ifrågasätts då starkt eftersom Fredric var den hon litade mest på inne på hotellet, men hon väljer ändå att skicka ut honom för att bevisa att Ludvig kan lita på henne.

”Jag har gråtit hela natten”

– Bad du Fredric ställa sig bakom dig?, frågar Paulina ”Paow” Danielsson.

Alexandra svarar då:

– Jag bad Fredric ställa sig bakom mig så att jag kunde spela ut Fredric så att Ludvig kunde lita på mig till 110 procent. Det är det absolut tuffaste jag har gjort i hela mitt liv för han var som en lillebror för mig. Så det har varit jävligt jobbigt för mig.

– Jag har gråtit hela natten för först blev jag av med Fredric som var som min lillebror sen blev jag av med Hanna som var som min lillasyster, säger Alexandra och brister ut i gråt.

Annons

Marcus ”Mcuze” Johansson ger då sin syn på händelsen och köper inte Alexandras förklaring.

– Alexandra måste börja tänka efter vilka ordval hon tar. Jag tycker inte man kallar någon att vara sin lillebror sen ljuger man honom rakt upp i ansiktet och ljuger om att man har en deal. Du kan ställa dig bakom mig. Vadå lillebror? Lillebror då är det att man älskar någon, nej jag köper inte det, säger han.

Paradise Hotel sänds måndagar till onsdagar 22.00 på TV3, Viafree och Viaplay.

FOTO: Viafree, TT

Se mer från den spännande nöjesvärlden hos Hänt:

Annons
Laddar nästa artikel…