Alexandra Nilssons nya beslut om skönhetsingreppen: ”Kluven”

Alexandra Nilsson om skönhetsingreppen
Alexandra Nilsson har lagt ut en video där hon visar hur hon gör behandlingar med botox och fillers. Nu berättar Alexandra hur hon tänker kring sitt beslut kring skönhetsingrepp.
Annons

Bloggaren Alexandra ”Kissie” Nilsson har under många år varit öppen med att hon gjort många skönhetsingrepp. Bland annat gjorde hon en bröstoperation när hon var 18 år och har opererat näsan och lagt in fillers i ansiktet. Nyligen valde hon att ta ut sina fillers i läpparna och kinderna för att hon numera vill se mer naturlig ut.

Men nu visar Alexandra Nilsson i en ny vlogg hur hon går på behandling och får både botox och fillers.

Efter behandlingen säger Alexandra att hon är nöjd med resultatet, men att hon är osäker om hon ska lägga ut filmer på när hon gör den typen av behandlingar.

– Jag är lite kluven till det här med att lägga ut om man har gjort skönhetsbehandlingar. För jag gjorde det jättemycket förut och sen så tog jag bort det. Sen har jag velat tona ner allt som har med fillers att göra. För att det blir väldigt lätt att sätta den här dålig förebild-stämpeln på och det tycker jag är så himla trist, säger Alexandra Nilsson i videon.

Annons

Vill fortsätta med fillers

Hon fortsätter med att säga att man kan se det på olika sätt och att hon vill kunna vara en bra förebild trots att hon gör skönhetsbehandlingar.

Annons

– Alla måste ju få välja själv vad som är den perfekta förebilden för dem. Jag försöker vara den här förebilden som försöker vara mänsklig, säger Alexandra Nilsson.

Alexandra Nilsson tar också upp sin bok Jag är visst feminist – på mitt sätt och menar att hon hittat ett sätt att vara feminist som passar henne.

– Det är så jag tolkar feminismen Det är så jag applicerar feminismen i mitt liv, så det ska funka och vara hållbart i längden, säger Alexandra Nilsson.

Hon säger också att i en perfekt värld skulle hon vara hundra procent nöjd med sitt utseende, men att det inte är så idag.

– Vi lever i ett samhälle där det läggs mycket fokus på våra utseenden och nu vill jag köra fillers, säger Alexandra Nilsson.

FOTO: Eero Hannukainen/TT, Carolina Byrmo/Aftonbladet/TT

Annons

Se mer från den spännande nöjesvärlden hos Hänt:

Dela på:
Annons
Laddar nästa artikel…