TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Alexandra Nilssons ärliga ord om tuffa tiden: ”Jobbiga tankar”

13 apr, 2019 
Hannah-Fina Rohrmüller
Blond kvinna ler mot kameran
Alexandra Nilsson har en Youtube-kanal där hon delar med sig av sin vardag, tankar och känslor. Nu pratar hon ut om den jobbiga perioden.
Annons

Alexandra ”Kissie” Nilsson, 28, berättade tidigare på sin blogg att hon ville göra en förändring i sitt liv. Hon berättade då att hon valt att sluta dricka alkohol för att hon inte tycker det är speciellt gott och att hon inte kan kontrollera sitt intag av alkohol när hon väl festar. Alexandra Nilsson hyllades då av sina läsare efter beslutet.

”Brukar sällan kommentera något, men måste bara säga gud vad skönt att veta att jag inte är den enda som känner såhär! Tack för detta inlägget!”, skrev en person.

”Måste nog varit det bästa inlägget på länge Alexandra! Jag själ avstår från alkoholen för jag mår inte bra av det, vill kunna ha roligt utan alkohol, så minns man ju mer och slipper ångest!!”, skrev en annan.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

”Jag kände precis som du för 2 år sen och har bara druckit 1 glas vin på en födelsedag sen dess. Ångrar mig inte alls”, skrev en tredje.

Alexandra Nilsson öppnar upp sig om sin ångest

I ett videoklipp på Alexandra Nilssons Youtube-kanal delar hon nu med sig om sin ångest.

Annons

– Jag har inte lidit av ångest under hela året utan det kommer i olika perioder men alltid samma period. Efter jul och nyår får jag alltid ångest, fram tills nu. Efter april brukar det vända, säger hon.

Alexandra Nilsson berättar att det har varit så i ungefär tre-fyra år.

– Den ångesten jag hade senast var så jobbig. Jag hade så jobbiga tankar. Det var inte så jobbiga tankar så jag blev rädd för mig själv men det har aldrig varit så jobbigt som i år.

Bloggerskan berättar att hon har gråtit, haft panikångestattacker och hon har flera gånger tänkt sluta med sina kanaler.

– Jag har försökt intala mig flera gånger att det kommer att bli bättre.

Hon har inte pratat om sin ångest tidigare för att hon har tyckt att alla pratar om det och har haft en känsla av att det varit en trend.

– Det är ganska elakt av mig och tänka så förstår jag nu för ångest är sjukt jobbigt. När jag har tänkt så har jag också tänkt att jag bara mår dåligt och att jag inte orkar kalla det för ångest.

Nu har Alexandra Nilsson dock valt att prata om det för att hon hoppas på att hjälpa någon som följer henens Youtube-kanal.

– Jag tänker att jag kan dela med mig av tips som hjälper mig, det kanske inte fungerar på er men det fungerar på mig.

FOTO: TT/ Eero Hannukainen/ Youtube/ Alexandra Nilsson

Annons