TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Kissies ilska efter personliga frågan – rädd att bli sjuk igen

12 aug, 2018 
AvStina Dahlgren
Alexandra "Kissie" Nilsson gillar inta att få frågor om sin vikt eftersom hon återhämtar sig från en ätstörning.
Alexandra ”Kissie” Nilsson har nu tröttnat på att hennes läsare så ofta frågar henne om viktuppgång. ”Jag blir lika arg varje gång”, skriver hon på sin blogg.
Annons

Att vara bloggerska innebär att man ständigt blir granskad. Alexandra ”Kissie” Nilsson, 27, vet hur det är och får ofta kommentarer om sitt utseende. Ett tag gick det så långt att hon utvecklade en ätstörning, något hon har pratat öppet om först de senaste åren. Idag mår hon bättre, men nu rasar hon över en fråga som hon ofta får. Nämligen hur hon har gjort för att gå upp i vikt.

”Alltså den här frågan kommer in titt som tätt från tjejer som precis som jag har lidit av ätstörningar. Men jag blir lika arg varje gång för som ni kanske vet blir man inte frisk från en ätstörning. Dom förbannade hjärnspökena sitter tyvärr kvar och vissa dagar mår jag dåligt över dom.” skriver hon på sin blogg.

Hon berättar att hon försöker vara stark, men att det inte är lätt när hon nästan dagligen får elaka kommentarer om sitt utseende och sin kropp. Hon tror dock inte att just frågan om viktuppgång är menad att vara elak, men berättar att det är en väldigt känslig fråga för henne.

Annons

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

”Jag kanske verkar stark och självsäker, vilket jag är men just den biten är svår för mig. Jag är inte helt frisk och vet inte riktigt när jag kommer bli det.”

Nu ber hon sina läsare att sluta ställa den frågan, just på grund av att hon är rädd att få ett återfall.

”Jag blir sjukt ledsen, triggad och är rädd att falla tillbaka. Min kropp klarar inte av att börja med bantningspiller igen så låt mig slippa höra sånt så mycket som är möjligt.” skriver Alexandra Nilsson.

FOTO: IBL, Stella

Annons