TRENDAR JUST NU!Melinda JacobsAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastet

Kissies följare rasar efter nya uttalandet: ”Avföljer”

15 dec, 2018 
AvSarah Mansouri
Alexandra nilssons följare rasande efter uttalandet
Entreprenören och bloggaren Alexandra "Kissie" Nilsson skrev ett blogginlägg tillägnad sin farmor – vilket ledde till en diskussion om religion och rasande följare.
Annons

Alexandra “Kissie” Nilsson, 27, har varit en av Sveriges bloggdrottningar ända sedan hon startade sin blogg för mer än 10 år sedan. Hon har ansetts vara kontroversiell av många och har fått mycket uppmärksamhet genom åren, mycket på grund av de skönhetsingrepp hon gjort och som hon har varit öppen med.

Hon har gjort en bröstförstoring, opererat näsan och lagt in fillers i olika delar av ansiktet. Nu strävar hon dock efter ett mer naturligt utseende och har därför gjort en bröstförminskning samt tagit ut fillers från både läppar och kinder.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

På en Instagram story hon la ut i november i samband med bröstförminskningen skrev hon:

”När jag var 18 ville jag ha det största som fanns. Hade inget emot att se provocerande ut. Men idag är jag en annan person…”

Men trots att Kissie lämnat skönhetsingreppen bakom sig så fortsätter hon att provocera sina läsare. I mars hamnade hon i blåsväder när hon var på en resa i Marocko och la upp en bild på Instagram där hon står och håller två kameler i koppel. Följarna rasade mot bilden och hävdade att det var djurplågeri. Senast i veckan gjorde hon återigen sina följare upprörda.

Annons

“Avföljer med nöje”

Det var på Lucia som hon skrev ett inlägg som hon dedikerade till sin farmor.

Lucia idag, och jag tänker på Inger, min farmor. Hon hade fyllt 82 år idag, men istället befinner hon sig någon annanstans. Jag önskar jag trodde på ett liv efter detta, för då hade jag kunnat fantisera om att farmor tittade ner på oss och såg att jag tänker på henne. Även om vi inte hade världens bästa relation. Jag tror hon hade tyckt det var fint, att bli ihågkommen av sina barnbarn. Men jag tror inte på det, och det är lite sorgligt. För jag förstår att människor behöver något att tro på när vi möts av det oundvikliga“, skriver Kissie på bloggen.

I samma inlägg lägger hon också upp en gammal bild från när hon och brorsan Peter Nilsson var barn och i bildtexten medger hon inte gillar religioner:

“Från när jag och Peter tog första kommunionen i katolska kyrkan. Tänka sig att vi gick i söndagsskola varje söndag.. Usch vad jag vantrivdes haha, tyckte inte alls det var roligt. Ingen tradition jag kommer tvinga på mina framtida barn inte haha.. Tror inte ens jag kommer vilja döpa i kyrkan, men det gjorde min kära mor sur.. Men jag står inte bakom det kyrkan står för. Jag tycker inte om religoner.”

Annons

Synpunkterna i kommentarsfälten är många och delade. Några håller med Kissie om att det inte finns en högre makt och andra minns söndagsskolan som en kul aktivitet. Men så finns det också de som reagerar väldigt starkt på uttalandet – så mycket att de nu slutar följa henne:

“Avföljer dig omgående! Du kommer inte att brinna i helvetet bara för att du döptes och gick på söndagsskola i kyrka. Sluta beklaga kristendomen. Avföljer dig med nöje”

Men detta är inget som verkar beröra Kissie särskilt mycket.

“Hahaha men okej, väldigt dramatiskt…”, skriver Kissie som svar till kommentaren.

FOTO: IBL

Annons