TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Kissies hund tvingad till abort efter oönskad graviditet: "Sorgligt"

14 sep, 2018 
AvOla Brising
Alexandra "Kissie" Nilssons hund Chloé har tvingats till abort efter en oönskad graviditet.
Alexandra ”Kissie” Nilsson har haft dålig koll på sin lilla söta vita chihuahua. Det visade sig att Chloé var gravid lät Kissie veterinären ge en abortspruta.
Annons

Bloggaren Alexandra ”Kissie” Nilsson, 27, har förutom pojkvännen Anders Hellmers, 36, sedan länge en liten vit 8-årig chihuahua som heter Chloé och som hon både i sin blogg och i videos på Youtube har berättat att hon behandlar som sin bebis. Bland annat köper hon ofta söta kläder till Chloé, som har en alldeles egen garderob.

Men tydligen har Kissie trots detta inte så bra koll på sin vovve. För igår eftermiddag la hon ut ett blogginlägg där hon skrev:

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

”Händelserik dag idag.. Jag började dagen hos veterinären för att ta reda på om Chloé verkligen var gravid, och det var hon stackarn. Hon hade 2 valpar i magen ?”

Exakt hur det gått till då Chloé blev gravid berättar inte Kissie, men hon förklarar att hon bestämde att hunden av hälsoskäl skulle göra abort:

”Så det var lite sorgligt att behöva ge henne abortsprutan, men hon är för gammal helt enkelt. Sen har hon ju sitt trasiga bakben.. Jag undrar om hon känner av att hon är gravid och kanske blir ledsen sen när det inte kommer några bebisar?”

Annons

Redan för fyra år sedan skrev bloggerskan om Chloé och beskrev hur hon var med andra hundar:

”När hon löper drar hon och ylar lite, men annars är hon jätteduktig. Hon vill gärna gå fram och hälsa men eftersom dom flesta hundarna är större än henne så brukar hon bli lite feg efter några sekunders sniffande. När hon löper är det tvärtom, då är hon väldigt på och kan hålla på hur länge som helst haha..”

I samma text konstaterade Kissie:

”En av mina grannar har en söt långhårig chihuahua som heter Hugo och dom kommer jättebra överens. Så fort vi ser varandra när vi är ute på promenad brukar vi släppa dom från deras koppel så dom kan få springa efter varandra. Dom bits, tjuter till och springer runt i cirklar. Det är så himla roligt att se för dom ser verkligen lyckliga ut.”

Huruvida Hugo var far till de två valparna som Chloé tvingades ta bort framgick dock inte av gårdagens blogginlägg.

Annons