Alexandra Nilssons ärliga bild efter nya ingreppet

Alexandra ”Kissie” Nilsson visar upp läpparna efter senaste ingreppet.
Bloggaren Alexandra ”Kissie” Nilsson tog nyligen ut sina fillers då hon tyckte att hennes användande gått till överdrift. Trots detta har hon gjort ett nytt ingrepp. Nu visar hon upp resultatet.
Annons

Bloggaren Alexandra ”Kissie” Nilsson, 28, har tidigare skrivit på sin blogg att hon genomgått behandlingar för att strama åt huden i ansiktet, efter att ha använt för mycket fillers.

”Precis det jag behövde efter att ha tagit bort fyllnad från kinderna”, skrev hon då i ett blogginlägg.

ANNONS: Få snygg solkysst färg hemma med lättapplicerad brun utan sol. Fynda den här!

Det var när Alexandra såg på en dokusåpa på tv som hon kom till insikt själv att inte överanvända fillers.

Annons

”Sen råkade jag titta på en dokusåpa där en tjej är med och hon hade fyllt sina kinder. Det syntes extremt tydligt och det hade verkligen gått till en överdrift. Då tyckte jag nästan synd om henne och antog att hon har drabbats av att bli storleksblind (vilket är supervanligt)”, skrev hon och fortsatte:

”Då satt jag och tänkte hur fin hon skulle vara mer naturlig. Då vart det ännu tydligare för mig att fillers i mängder inte alltid är lösningen”.

I samma blogginlägg visade Alexandra Nilsson upp bilder på sig själv från en intervju i TV4:s Nyhetsmorgon, där hon hade ett mer fillers-fyllt ansikte.

Annons

”När jag tittar tillbaka på denna intervju med TV4 ser jag att jag tydligt är lite svullen, speciellt runt kinderna. Det ger ju nästan ett ansträngt intryck. Vill ju uppfattas som mer… Sval. Men som vanligt är det enkelt att vara efterklok!”, skrev hon och konstaterade att hon är glad att det gick att ta bort.

Alexandras chock efter nya ingreppet

Trots uttalandet har Alexandr Nilsson återigen gjort fillers, och nu visar hon upp den ärliga bilden på läpparna i en video på Youtube.

– Oh my god, vad är det här? säger hon när hon ser sig själv i kameran.

Hon fortsätter:

– Igår var vi på Bokadirekt-galan och där fick man massa olika behandlingar och jag fick lite feeling och gjorde fillers. Idag ser mina läppar ut såhär, jag tror att de är jättesvullna fortfarande, säger hon.

LÄS MER: Kissies följare rasar efter nya uttalandet: ”Avföljer”

LÄS MER: Kissies insikt efter ingreppen: ”Enkelt att vara efterklok”

FOTO: TT/Karin Törnblom, Youtube

Se mer från den spännande nöjesvärlden hos Hänt:

Dela på:
Annons
Laddar nästa artikel…