Alexandra Nilsson säljer lägenheten – här är alla bilderna

Alexandra Nilsson säljer lägenheten – här är alla bilderna
Influencern Alexandra Nilsson planerar att köpa en ny bostad tillsammans med kärleken Andreas Hellmers.
Nu säljer hon därför sin lägenhet – och här är alla bilderna.
Annons

Bloggaren och influencern Alexandra Nilsson, 28, träffade kärleken i Andreas Hellmers, 37, under 2017. Samma år flyttade Alexandra in i pojkvännens lägenhet där de båda bott sedan dess. I år har Alexandra däremot delat med sig av nyheten att paret planerar att köpa en ny bostad tillsammans.

Annons

”Det vi vet är att båda vill ha minst fem rum, sen om det är ett hus eller lägenhet beror helt på vad vi hittar. Radhus går fetbort för oss då vi inte vill ha grannar så pass nära. Stora ytor, bra förvaring och en härlig uteplats av något slag är saker vi kikar efter extra mycket. Så letandet forsätter men i en högre takt nu, sen får vi se när det händer något. Kanske redan nu i sommar, kanske i höst. Eller innan årsskiftet”, skrev Alexandra på sin blogg i somras.

Annons

Nu tar Alexandra Nilsson ett nytt steg i parets dröm att köpa ny bostad – och säljer lägenheten hon bodde i när hon träffade Andreas. Lägenheten ligger i Solna, strax utanför Stockholm och i en video på Youtube berättar Alexandra att hon anlitat en stylist för att inreda lägenheten inför försäljningen.

– Hon har verkligen förvandlat den här sunkiga lägenheten till någonting helt nytt. Det känns fräscht och det känns större. Jag är faktiskt helt förvånad över vad styling faktiskt kan göra, säger Alexandra Nilsson.

”Vill inte ha några snokare”

I videon berättar Alexandra Nilsson att hon själv kommer att dela lägenhetsannonsen på sina sociala medier när den finns ute och att det därför är fritt fram att komma på visning. Däremot hoppas hon att det endast är personer som faktiskt är intresserad av att köpa lägenheten som kommer dit.

Annons

– Jag vill inte ha några snokare, säger Alexandra och fortsätter:

– Men det finns faktiskt inte så mycket att snoka i för att mina privata grejer finns inte i den här lägenheten. Så ni kommer faktiskt inte att hitta någonting om ni kommer hit för att snoka.

På sin blogg skriver Alexandra nu om lägenhetsannonsen på den 69 kvm stora lägenheten som finns ute till försäljning och skriver anledningen till den kommande flytten:

”Vi behöver större, så är det bara… Vi vill ha minst 120 kvm, det är ju en ganska stor skillnad från 70… Men det beror ju på att jag jobbar mycket hemifrån och därför behöver jag (vi) så mycket större.”

Annons

Bilderna på Alexandra Nilssons lägenhet

Alexandra Nilssons lägenhetAlexandra Nilssons lägenhetAlexandra Nilssons lägenhetAlexandra Nilssons lägenhetAlexandra Nilssons lägenhet  Alexandra Nilssons lägenhetAlexandra Nilssons lägenhet

FOTO: Fastighetsbyrån, TT/Eero Hannukainen

Se mer från den spännande nöjesvärlden hos Hänt:

Dela på:
Annons
Laddar nästa artikel…