Alexander Skarsgårds lycka avslöjad – efter romansryktet med Tuva

Tuva Novotny och Alexander Skarsgård

Tuva Novotny och Alexander Skarsgård har ryktats vara ett par och i våras bekräftade Tuva att hon väntade sitt andra barn.
Nu står det klart att ytterligare en stor lycka skett i Alexanders liv!
Alida Morberg gravid – väntar sitt och Bill Skarsgårds andra barn
0:24

Efter reklamen: Alida Morberg gravid – väntar sitt och Bill Skarsgårds andra barn

(0:24)

Slå på ljud

Tidigare i år började spekulationerna kring att Alexander Skarsgård, 46, och Tuva Novotny, 42, är ett par. Snacket började gå efter att Ann Söderlund, 50, och Sanna Lundell, 43, i podcasten Inte din morsa tagit upp skådisarnas relation. De menade att skådespelarna varit ett par i flera års tid men att nyheten gått under radarn i media.

Tuva och Alexander har varken bekräftat eller dementerat ryktena om att de skulle vara ett par. Hollywood-hunken har även berättat i en intervju med Aftonbladet om att han inte gillar att prata om sitt privatliv.

– Nej, men jag försöker koncentrera på att snacka om det professionella och hålla det privata privat, sa då Alexander Skarsgård.

Charlotte Perrellis besked efter knölen i bröstet

Se klippet här!

Tuva Novotnys gravidlycka efter romansryktet

När Tuva i våras äntrade röda mattan på ELLE-galan dök hon upp med en bebiskula och avslöjade samtidigt att hon väntade sitt andra barn. Tuva har sedan en tidigare relation en dotter med namn Ella Bjerrum Lersbryggen, 15.

Dagen efter galan gästade Tuva Nyhetsmorgon, där berättade skådespelerskan att hon i april befann sig i tredje trimestern.

– Det var lite svårt att undvika en nio månaders gravidmage från den vinkeln, sa Tuva i programmet om sin mage på galan.

Detta innebär att bebisen vid denna tidpunkt är född. Men om Alexander är pappan till bebisen eller om det ens finns en andra förälder är oklart.

Alexander Skarsgårds glädjebesked

Nyligen dök det däremot upp en första bild på Tuva och Alexander ihop, detta då de båda medverkar i Viaplays återupplivning av Lars von Triers 90-talsserie Riket.

Inte nog med att en ny serie som de båda medverkar i snart har premiär så har ytterligare något spännande skett i Alexanders liv. Han var nämligen nominerad till en Emmy. Det är för gästrollen i dramaserien Succession som ledde till nomineringen men tyvärr visade sig Alexander inte kamma hem vinsten under måndagens gala.

FOTO: TT

SENASTE NYTT!