LÄS MER:Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Alexander Skarsgårds oväntade beslut för sonen: ”Det finns nog med...”

26 mar, 2023 
André Färnsveden
Alexander Skarsgård och Tova Novotny med sonen.
Alexander Skarsgård blev nyligen pappa för första gången.
Nu talar han ut om beslutet för sonen.
– Han ska bli något helt annat, säger Alexander i Nyhetsmorgon.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Stellan Skarsgårds om stoltheten till sonenBrand logo
Stellan Skarsgårds om stoltheten till sonen

Alexander Skarsgård, 46, är just nu aktuell med omtalade filmen Infinity pool, till vilken han har gjort press för den senaste tiden. Men något som Alexander pratar allt mindre om är sitt privat liv.

Han har länge ryktats ha en relation med skådespelaren Tuva Novotny, 43, som i fjol avslöjade att hon var gravid. Relationen har tidigare inte varit bekräftad men i slutet på förra året lyckades en fotograf fånga de båda på bild ihop. I bilden gick Tuva med en barnvagn medan Alexander höll en bebis i famnen, vilket tyder på att de är föräldrarna.

Alexander Skarsgårds bebislycka – har fått en son

Det som dock går att slå fast är att Alexander har blivit pappa. Det bekräftade han nämligen i en intervju med Entertainment tonight tidigare i veckan.

Annons

– Tack så mycket, sade Alexander Skarsgård till Entertainment Tonight när han gratulerades till nytillskottet.

Senare gjorde han även en intervju med Aftonbladet, där han berättade om den nya familjelyckan. Reportern berättar att Alexander inte ville kommentera sin relation med Tuva eller prata om barnet under deras senaste möte, men att det nu var annorlunda. Alexander bekräftar bebislyckan och avslöjade samtidigt att de har fått en son.

– Det känns bra. Vi har en son som är åtta månader nu. Det går bra även om det är ganska ovant, sa Alexander Skarsgård till tidningen.

Alexander Skarsgårds beslut för sonen: ”Helt annat”

Under tiden som Alexander var i Berlin för att göra press för nya filmen, lyckades Jenny Alversjö, 49, få en intervju med Hollywood-stjärnan. Den intervjun visades under söndagsmorgonen upp i Nyhetsmorgon.

Annons

Men Alexander svarar inte bara på frågor om filmen, han berättar även sitt liv med nyfödde sonen.

– Hur är det trivs du i papparollen?, frågar Jenny.

– Ja, jättebra.

Tidiga mornar, inte så mycket sömn?

– Så är det, men jag trivs väldigt bra.

Vidare frågar Jenny om sonen möjligtvis ska följa i sin pappas fotspå, något som Alexander inte alls tycker att sonen ska göra.

– Det finns nog med Skarsgård-skådespelare, säger Alexander och skrattar, han ska bli någonting helt annat. Nej, det är upp till honom.

Därför försvinner Alexander Skarsgård – berättar om pausen

Kommer du gå in i nästa projekt direkt eller kommer du att vara ledig?, frågar Jenny.

– Nej jag ska vara ledig lite hade jag tänkt, säger Alexander.

Man vad blir nästa projekt?

Det har som sagt varit en intensiv period för Alexander den senaste tiden, han har spelat in Infinity pool, den fjärde säsongen av Succession och även fått en son. Nu berättar han att den hektiska perioden är anledningen till att han tar ett kliv tillbaka.

– Vi avslutade precis Succesion i New York och jag är som sagt i Berlin nu för press för Infinity pool men det har varit ganska hektiskt den senaste tiden så jag ska vara lite ledigt hade jag tänkt.

FOTO: TT

Annons