LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Därför känner du igen Alexander Silverberg i Bonde söker fru 2021

08 okt, 2021 
Alexander Silverberg i Kärleken flyttar in 2020 och Bonde söker fru – kärlek åt alla 2021
Alexander Silverberg är en av deltagarna som söker kärleken i Bonde söker fru – Kärlek åt alla 2021 och hoppas att grisbonden Jenny Pettersson är den rätta.
Men är det inte något bekant över Alexander?
Annons
4 snabba med Bonde-DavidBrand logo
4 snabba med Bonde-David

En av bönderna i Bonde söker fru Kärlek åt alla 2021 är grisbonden Jenny Pettersson, 31. Hon hoppas på kärleken och har fyra brevskrivare som hon ska få möjlighet att dejta under hösten. En av deltagarna som hoppas på att Jenny är den rätta är byggnadsarbetaren Alexander Silverberg, 24, från Västerås.

– Jag tänker inte så mycket på mina konkurrenter, utan jag kör mitt race. Jag försöker vinna Jennys hjärta. Jag går in i min vinnarstil och jag ska vinna Jenny, säger Alexander i Bonde söker fru – Kärlek åt alla.

Om man som tittare känner igen Alexander så är det inte alls konstigt då han medverkat i ett annat tv-program.

Alexander Silverberg i Kärleken flyttar in

Hösten 2020 sökte Alexander kärleken i TV4-programmet Kärleken flyttar in, där två för varandra helt okända personer, skulle flytta ihop och se om någon slags gnista kunde väckas genom att vara tvungna att lära känna varandra.

Alexander beskrev sig själv då med orden:

Annons

– Mitt första intryck är nog att jag är väldigt rolig, social. Jag har en jargong så jag kan skämta väldigt mycket med folk direkt.

Alexander Silverberg till sin dejt: ”Tid att ändra”

Alexander fick flytta in med undersköterskan Ida Mohlin, 23, från Skara. Och när de skulle lära känna varandra berättade Ida vad hon jobbade med:

– Jag jobbar på ett äldreboende, berättade Ida stolt.

– Inom vården alltså? Det kan väl vara bra det också. Men vi är fortfarande rätt så unga. Så vi har ju fortfarande tid att ändra vår utbildning, svarade Alexander och fortsatte:

– Alltså om man säger så, man ska ju vara glad att man har ett jobb. Vissa vet ju inte om det är rätt direkt. Det får man ju lära sig sen med tiden. Men vi har ju fortfarande tid att ändra på det.

Men att byta yrke var inget som verkade vara aktuellt för Ida då hon trivs bra att arbeta inom vården. Så varför Alexander menade på att hon ens skulle tänka tanken på att ändra sin utbildning eller sitt yrke är oklart.

Ida och Alexander i Kärleken flyttar in 2020
Alexander tar sig en rejäl klunk under ett samtal med Ida i Kärleken flyttar in.

Så gick det för Alexander och Ida i Kärleken flyttar in

När singlarna tillbringat ett dygn ihop i Kärleken flyttar in-huset var det dags att ta ett beslut om de ville fortsätta ett dygn till ihop eller om de ville åka hem. Ida frågade då om Alexander ville stanna kvar eller åka hem:

Annons

– Ja, jag tycker det var bra igår och sådär. Absolut, svarade Alexander.

Men Ida kände dessvärre inte likadant.

– Det känns inte rätt för mig, sa Ida och klargjorde att hon vill åka hem. Något som verkade komma som en chock för Alexander.

Ibland är det kanske svårt att uppfatta intresset eller icke intresset från den andra partnern? Hoppas att Alexander istället får bättre grepp om hur stämningen ligger till med Jenny i Bonde söker fru – Kärlek åt alla!

Bonde söker fru sänds på onsdagar klockan 20.00 på TV4, och Kärleken flyttar in finns tillgängligt att streama på TV4 Play och C More.

FOTO: TV4

Annons