BreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreaking
LÄS MER:Pernilla WahlgrenGift vid första ögonkastetSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Alexander och Caroline Hermansson skiljer sig 2 år efter sonens födsel

04 mar, 2022 
Alexander och Caroline Hermansson
Alexander och Caroline Hermansson gifte sig 2016 och fick sonen Hiro fyra år senare.
Nu meddelar SVT-paret att de går skilda vägar.
– Det känns väldigt ledsamt, skriver Alex på Instagram.
Annons
Alexander och Caroline Hermansson skiljer sig 2 år efter sonens födselBrand logo
Alexander och Caroline Hermansson skiljer sig 2 år efter sonens födsel

SVT-paret Alexander Hermansson och Caroline Hermansson skiljer sig efter sex års långt äktenskap.

Detta bekräftar Alexander Hermansson för Hänt. Ex-makarna gifte sig 2016 och har dessutom en son vid namn Hiro tillsammans.

Alexander Hermansson om skilsmässan: ”Väldigt ledsamt”

Alexander och Caroline träffades våren 2014 när Alexander var i Malmö för att börja jobba med SVT:s Barnkanalen, och där blev han visst kvar!

Alexanders frieri till Caroline blev även viralt på internet – han friade nämligen mitt på Lilla Torget i Malmö. Caroline trodde att han var och jobbade medan hon bara skulle ta en lunch på stan, men blev istället avbruten med en lapp där det stod att hon skulle sätta sig ner.

På Instagram berättar Alexander nu att de skiljer sig och att det känns ledsamt.

Annons

”Ibland blir det inte som man tänkt sig. Det känns väldigt ledsamt att skriva att vi i dagarna har ansökt om skilsmässa. Men vi har en varm och fin relation och kommer fortsätta så, inte minst för vår gemensamma sons skull . Det har varit en vänskaplig separation.”, skriver Alexander under bilden.

Hälsar till barn-tittarna på Barnkanalen: ”Supertråkigt såklart”

Alexander poängterar vidare i samma inlägg att de inte vill kommentera beslutet vidare men att de idag är väldigt goda vänner.

”Vi kommer inte att kommentera detta mer utan ber om respekt för situationen. Till alla er barn och unga vill vi hälsa att vi tycker detta är supertråkigt såklart, men vi är fortfarande goda vänner.”

När Hänt når den folkkära tv-profilen vill han inte ge någon vidare kommentar.

– Jag får hänvisa till mitt senaste Instagram-inlägg. Vi kommer inte göra några fler uttalanden eller kommentarer angående det.

Alexander och Caroline har jobbat ihop i flera år på SVT

De har genom åren kallats för SVT-paret just för att de jobbat ihop på Barnkanalen i flera år. Alexander underhåller dessutom Sveriges alla sommarlovsbarn varje morgon i SVT:s barnprogram Sommarlov under sommardagarna.

Annons

De har haft program på SVT som Alex och Carros vlogg, Alex och Carro och Fixa bröllopet som går ut på att barn fixar föräldrarnas eller andra närståendes bröllop, samtliga serier riktar sig till barn. De tilldelades även en Emmy för Fixa bröllopet.

Ex-makarna är kristina och träffades första gången i kyrkan, Caroline har tidigare berättat om det speciella mötet för sajten Budbäraren.

– Våra blickar möttes så pass mycket under gudstjänsten att det skulle blivit konstigt om vi inte sa hej till varandra efteråt.

FOTO: IVARSSON JERKER/Aftonbladet/TT, Karin Törnblom/TT

Annons