Artikeln innehåller reklamlänkar

Alexander Kronlunds hemliga bröllopslycka – avslöjar i Idol

Alexander Kronlund har gift sig med sin Rebecka Zetterberg Lagerström, avslöjar han själv i Idol.

Under fredagsfinalen i Idol förra veckan råkar jurymedlemmen Alexander Kronlund försäga sig och berättar att han numera är gift med sin Rebecka.

I förra veckans Idol framförde Bragi Bergsson, 25, Kaleos hit Way down we go som delade Idoljuryn i två läger. Kishti Tomita, 54, tyckte att låten passade svensk-islänningen Bragi Bergsson fantastiskt och inledde med att hylla honom på isländska. Anders Bagge, 50, däremot höll inte med utan tyckte att Bragi skyndade sig igenom låten och sa att hans version av Way down we go inte var ett av hans bästa framträdanden.

Annons: Köp utvalda rosa favoriter i vår shop – stöd Bröstcancerförbundet! (länk till Aller media shop)

Någon som däremot tyckte att Bragi gjorde ett helt okej uppträdande var Alexander Kronlund, 46, men det som sedan kom ur hans mun var ännu mer spektakulärt. Alexander råkade nämligen avslöja att han gått och gift sig – i största hemlighet!

– Det var ganska bra. Ett annat problem med dig det är att min fru Rebecka, som sitter här nere, är helt geléig, börjar bli förälskad, på riktigt förälskad. Det är lite kris i äktenskapet, det är inte ditt fel. Jag tycker ändå att jag bedöma dig objektivt, jag tycker du är jättebra, skämtar Alexander Kronlund i programmet och publiken skrattar.

När Hänt kollar upp när Alexander Kronlund gifte sig med sin Rebecka Zetterberg Lagerström, 27, så skedde det redan i april i år, den 7 april för att vara exakt enligt folkbokföringen, bara 1,5 månad efter att deras son Frans föddes. Alexander har inte uppdaterat något om bröllopet i sina sociala mediekanaler, han har helt enkelt hållit det hemligt – tills nu.

Vigselförrättare för Alexander Kronlunds och Rebecka Zetterberg Lagerströms stora dag var Miljöpartiet-politikern Marja Sandin-Wester, 71, som enbart viger i Stadshuset i Stockholm. Så det blev en borglig vigsel för de lyckliga tu.

Grattis i efterskott önskar vi på Hänt, som också sökt Alexander Kronlund och Rebecka Zetterberg Lagerström för en kommentar.

LÄS OCKSÅ: Idol-deltagarnas svar efter TV4-tittarnas kritik

LÄS OCKSÅ: Babylycka: Alexander Kronlund har blivit pappa

FOTO: IBL, TV4

SENASTE NYTT!