ExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivt
LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Alexander Hermanssons privata relation till Malin Olsson

15 jun, 2022 
Malin Olsson och Alexander Hermansson
Sommarlovs-programledarna Malin Olsson och Alexander Hermansson är inte bara kollegor.
Det berättar nu Malin i en intervju med Hänt.
– Det kanske är så att barnen funkar lika bra som föräldrarna, säger hon.
Annons
Malin Olssons privata relation till Alexander HermanssonBrand logo
Malin Olssons privata relation till Alexander Hermansson

Alexander Hermansson, 30, är en av SVT:s stora barnprogram-profiler och vi ser honom ständigt i nya format på Barnkanalen. Bland annat har Alexander haft program tillsammans med sin tidigare fru Caroline Hermansson, 26. Det forna paret gifte sig 2016 och fick tillsammans sonen Hiro sommaren 2020.

Malin Olsson om hårda arbetet bakom SVT:s Sommarlov

I sommar har Alexander fullt upp med arbete då ännu en säsong av barnens favorit Sommarlov nu drar igång. Programmet sänds varje dag, hela sommaren vilket är något som Alexanders kollega Malin Olsson, 40, tycker är värt att betona.

– Tänk Allsången, de har kanske tio avsnitt. Vi gör 68, jag upprepar 68 avsnitt, ungefär 20 till 25 minuter nyproducerad tv per dag. Vi får ändå ge oss en klapp på axeln för det är hårt jobb men väldigt kul, säger Malin när Hänt möter henne på programmets pressdag.

Annons

Malin och Alexander är inte bara kollegor sedan många år tillbaka utan nu avslöjar Malin programledarnas okända privata relation. Under intervjun med Hänt berättar hon att hela Sommarlovs-gänget trivs bra ihop, men däremot umgås de inte allt för ofta privat.

– Vi bor på lite olika ställen så det kanske inte är helt naturligt att vi kan hänga ihop så ofta, men i alla fall under Sommarlov, säger Malin.

Avslöjandet om privata relationen mellan Alexander Hermansson och Malin Olsson

Men just Malin och Alexander visar sig ha en fin vänskap även utanför arbetet. Malin är mamma till två döttrar, Blanka, 5, och Hedda, 1 som hon har tillsammans med artisten Simon Peyron, 28. I sommar hoppas hon att döttrarna och Alexanders son Hiro ska börja leka allt mer med varandra.

– Alex son är snart två och jag har en femåring men vi har haft lite playdates. Och vi ska ses i helgen så då får de snacka ihop sig lite mer där och leka. Vi får se hur det funkar. Det kanske är så att barnen funkar lika bra som föräldrarna, jag vet inte.

Ni är även vänner privat, det är inte bara jobb?

– Ja men så är det absolut.

Foto: TT

Annons