LÄS MER:Pernilla WahlgrenGift vid första ögonkastetSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Schulmans påhopp efter dopet: "Vad fan är detta?"

01 dec, 2017 
AvLinda-Marie Nilsson
Efter prins Gabriels dop gick poddprofilen Alex Schulman till angrepp mot en av hovets medarbetare som syntes i tv-rutan på Instagram. "Vad fan är detta?", skriver han.
Annons

Det var under fredagen som prins Carl Philip, 38, och prinsessan Sofia, 32, döpte sin son prins Gabriel i Drottningholms kyrka. Storebror Alexander, 1, var självklart också på plats, tillsammans med sina kusiner Prinsessan Estelle, 5, och prins Oscar, 1. Också kronprinsessan Victoria, 40, prins Daniels, 44, prinsessan Madeleine, 35, och Chris O´Neill, 43, fanns på plats i kyrkan.

En som inte var där, men som såg dopet hemifrån på tv:n var författaren och podcastprofilen Alex Schulman, 41. Och han var inte imponerad. På Instagram har han nämligen publicerat en bild från dopet där han hånar klädseln hos en av hovets medarbetare.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

“Vad fan är detta? Någon av de här nya kungliga bebisarna ska döpas idag och det står en ”dopgeneral” med vita pappersfransar på huvudet och berättar i SVT hur viktig den här dopceremonin är. Overklighetskänsla i hela kroppen”, skriver han.

I kommentarsfältet är följarna kluvna till Schulmans påhopp. En del hyllar honom och tycker att det är roligt, medan andra försvarar doptraditionen.

“Det kallas TRADITION !!!”, skriver en.

“Tänk på att Sverige är en monarki”, skriver en annan.

“Lägg av Alex, det är tradition! Du som är så mån om dina traditioner borde förstå”, skriver en tredje.

Foto: IBL

Annons