Alex Schulman till attack mot Hollywood-stjärnan: "Jävligt otäckt sätt"

Alex Schulman till attack mot Hollywood-stjärnan: "Jävligt otäckt sätt"

Den danske "Game of Thrones"-stjärnan Nikolaj Coster-Waldau sågade sociala medier och Alex Schulman, vid fotknölarna i "Skavlan" 2013. Nu hämnas Schulman med en oväntad motattack på Instagram. "Jag hatar den här jäveln något helt enormt", skriver han.

Det har gått fyra år sedan  Alex Schulman, 41, och hans fru Amanda Schulman, 36, medverkade i “Skavlan” tillsammans med den danske skådespelaren Nikolaj Coster-Waldau, 47, kanske mest känd för sin roll som Jaime Lannister i “Game of Thrones“. I programmet sågade skådespelaren sociala medier och gick också till attack mot det svenska medieparet med orden: “Vad får dig att tro att ditt och Amandas liv är intressant?”.

Nu går Alex Schulman till motattack mot världsstjärnan – som numera har skaffat både Twitter, Instagram och Periscope.

– I “Skavlan” sa han att han tyckte att det var så jävla ointressant, hopplöst och till och med skadligt med sociala medier. Han förstod inte varför någon skulle använda det och han skröt om att han enbart hade ett privat Facebook-konto för sin familj, säger Alex Schulman i “Alex och Sigges podcast”, och fortsätter upprört:

– Den där jävla fåntratten har alltså Twitter nu. Han skaffade Twitter två månader efter “Skavlan” och har lagt ut över 1000 inlägg nu! Han har Periscope där han filmar sig själv och låter fansen ställa frågor. Han har Instagram där han dagligen lägger ut selfies och filmer med sig själv som är så förfärliga och ointressanta! Jag hatar den här jäveln något helt enormt.

I raseri författar Alex Schulman därefter, tillsammans med kollegan Sigge Eklund, 43, ett upprört meddelande till Nikolaj Coster-Waldau som han sedan publicerar i skådespelarens kommentarsfält på Instagram.

Annons:
Mirakeltanningen nu i Sverige – bli perfekt brun utan kladd – just nu 20% rabatt med kampanjkoden ”idol”

“Jag känner igen det där flinet. Jag såg det i Skavlan 2013, Nekrobose-avsnittet, när du på ett mästrande och JÄVLIGT OTÄCKT SÄTT LÄXADE UPP DEN SVENSKA OCH NORSKA BEFOLKNINGEN – OCH MIG!!! – FÖR ATT VI ANVÄNDE SOCIALA MEDIER!!!!! Du har tydligen ändrat dig. Och det är fine! OM MAN HELT SAKNAR LIDENSKAP!!!”, skriver Schulman till skådespelaren.

Alex Schulman har också publicerat sitt öppna meddelande till “Game of Thrones”-stjärnan på sitt eget Instagramkonto med orden:

“Nu fick han, den jävla dansken!!”.

Hittills har Nikolaj Coster-Waldau inte gett ett offentligt svar på Schulmans meddelande.

Alex Schulman, Sigge Eklund, Daisy Grace modevisning, Fashion Week Stockholm2016-08-31(c) Karin Tˆrnblom / IBL BildbyrÂ

XPBE Alex Schulman med fru Amanda SchulmanMalin och Sigge Eklund fˆrnyar sina lˆften p sin 10-Âriga brˆllopsdag. Brˆllops fest, Rosendals tr‰dgÂrdar, Stockholm2017-08-25(c) Patrik ÷sterberg / IBL BildbyrÂ

LÄS OCKSÅ: Katrins bröllopsskräck – efter äktenskapet med Schulman

LÄS OCKSÅ: Jihdes ilska – räddad av grannens varning

Foto: IBL, IMDB

FRÅN FÖRSTASIDAN