Agnetas Sjödins avslöjande om dottern Maja Strömstedt

Agneta Sjödin avslöjar vad hon och dotter hatar.
Agneta Sjödin avslöjar nu vad både hon och dottern Maja Strömstedt verkligen avskyr.
– Så ser jag och min dotter på varandra och bara ”nej, nu är det förstört”, säger hon i Agnetas nyårskarameller.
Annons

Agneta Sjödin, 52, är en mycket omtyckt programledare genom åren. Redan i början på 1990-talet var Agneta en tydlig profil på TV4, bland annat som ledare för helgunderhållningen Fångarna på fortet – ett uppdrag hon har delat tillsammans med Gunde Svan, 57, i många år sedan dess.

Annons

Agneta Sjödin har också haft hand om klassiska underhållningsprogram som Sikta mot stjärnorna och Småstjärnorna. Många förknippar henne också mycket med det egna nyårsprogrammet Agnetas nyårskarameller, där året brukar summeras på ett underhållande vis med en hel del roliga klipp.

Under onsdagen när Agnetas nyårskarameller sänds på TV4 gästar bland annat Morgan Alling, 51. När han berättar om sitt intresse för matlagning säger han även att han har en förkärlek till koriander, något Agneta och hennes dotter, Maja Strömstedt, 21, inte verkar gilla.

– När jag tittar på matlagningsprogram och de tar fram koriander så ser jag och min dotter på varandra och bara ”nej, nu är det förstört”, säger Agneta i programmet.

Annons

Dottern Majas framgång

Maja Strömstedt har under sin barndom varit känd som barn till Agneta och Niklas Strömstedt, 61. Men de senaste åren har hon klivit ur ur sina föräldrars skugga och satsat på en internationell karriär som artist och låtskrivare.

När Hänt träffade Agneta Sjödin i november berättade hon hur det känns att dottern gör succé och hur stolt hon är över hennes framgång.

– Ja det går ju jättebra för henne, det känns fantastiskt och jättekul. Hon lever ju sin dröm, så då är man stolt som förälder, sa hon då.

Hon berättade även hur hon stöttade henne gällande allt som hör kändisskapet till.

– Jag har ju alltid stöttat henne. Hon håller så låg profil här hemma. Det gör hon. Hon fokuserar bara på musiken. Hon har integritet, det är bra, sa Agneta Sjödin då till Hänt.

Agnetas Nyårskarameller sänds onsdag 1 januari kl. 20.00 på TV4 och TV4 Play. 

FOTO: TT/Patrik C Österberg, TV4

Annons

Se mer från den spännande nöjesvärlden hos Hänt:

Dela på:
Annons
Laddar nästa artikel…