Agneta Sjödins reaktion efter Niklas Strömstedts bild med dottern Maja

Agneta Sjödin & Niklas Strömstedt

Agneta Sjödin och Niklas Strömstedt har dottern Maja Strömstedt ihop. Nu reagerar Agneta efter Om-sångarens bild med dottern.
Agneta Sjödin om hur hon nästan blev Bondbrud
Slå på ljud

Agneta Sjödin, 54, är en av Sveriges mest folkkära programledare. De flesta känner igen henne från Fångarna på fortet och Agnetas Nyårskarameller, och tillsammans med Casper Janebrink, 51 ledde hon även BingoLotto Sommarkväll hela sommaren.

Men nu befinner hon sig på en välförtjänt semester med sin och Niklas Strömstedts dotter Maja Strömstedt. Men innan dess reagerade Agneta på en bild på dottern och ex-maken Niklas. Se den gulliga bilden här!

Agneta Sjödins jobbsommar – BingoLotto och sommarpratat i P1

Agneta har programlett BingoLotto förr och har tidigare berättat för Hänt att hon älskar programmet dels för att det är så folkligt.

– Jag har gjort det ganska många gånger. Jag tycket att det är kul att hoppa in såhär, jag tycker dessutom att det är rätt kul att jobba på sommaren i just Göteborg, det är kul för jag känner en del folk där nere, sa hon då.

Genom hela sommaren har hon och Casper lett tittarna genom olika Bingo-spel, uppträdanden och gäster. Duon har mötts av både ris och ros av tittarna, men de blev minst sagt hyllade för sina insatser på sociala medier. Flera tyckte att det var synd att de nu har slutat och ser gärna duon leda programmet igen.

Agneta och Casper under BingoLottos Sommarkväll.

FOTO: Tommy Holl/TT

ANNONS: Gör vardagen lite enklare och mycket godare med upp till 925 kr rabatt på fyra kassar från HelloFresh! Använd koden HANT925

Förutom att leda BingoLotto så sommarpratade Agneta i P1. Där pratade hon bland annat om hur hon höll på att bli ”Bondbrud” och om dottern Maja Strömstedt som Agneta beskriver som sin ”skatt”.

Agneta Sjödins gulliga reaktion på Niklas och Maja Strömstedts bild

Niklas Strömstedt har nyligen publicerat en bild på honom och dottern Maja, något som fick Agneta Sjödin att reagera. Och vi förstår henne! Bilden är minst sagt charmig på de två.

Maja-promenad genom stan”, skrev Niklas till bilden varpå Agneta kommenterade:

”Åh!!!! Vilken fin bild på er!!!”

Flera tycker likt Agneta att bilden är fin och skriver att Niklas och Maja dessutom är väldigt lika.

”Nog ser man att ni är far och dotter!”, skriver bland annat en följare.

”Väldigt lik sin pappa på den bilden”, hälsar en annan.

Maja har valt att gå i sin pappas fotspår och håller därför på med musik. Hon är både artist och låtskrivare och var en av de som skrev Anton Ewalds bidrag i årets Melodifestivalen. Hon har dessutom släppt flera låtar och även gjort internationell karriär som artist.

LÄS OCKSÅ: Jenny Strömstedt om maken Niklas Strömstedts sommarprat

LÄS OCKSÅ: Peg Parneviks svar efter frågorna om Filip Lamprecht och otrohet

FOTO: TV4/Instagram

FRÅN FÖRSTASIDAN