Agneta Sjödins panik efter okända nakenvideon: ”Sluta!”

Agneta Sjödin slås av panik när en gammal strippvideo på henne helt plötsligt visas upp i TV4:s "Klassfesten". Framför kamerorna skriker hon rakt ut och håller för ögonen på sin motståndare Kalle Moraeus.

Annons:
Mirakeltanningen nu i Sverige – bli perfekt brun utan kladd – just nu 20% rabatt med kampanjkoden ”idol”

Det är i kvällens avsnitt av “Klassfesten” i TV4 som det framgår tydligt att programledaren Agneta Sjödin, 50, inte direkt var en blyg viol under sin uppväxt. I programmet avslöjar tv-profilen att hon aldrig var pryd i skolan och tvekade inte att kalla plenissalen i riksdagen för “penissalen” framför lärarna.

Men det var på sin fritid som Agneta Sjödin verkligen levde ut. Programledaren hade stora skådespelardrömmar och medverkade i sin ungdom i flera teateruppsättningar, däribland en speciell show på Iggesundsrevyn. I revyn fanns det nämligen en scen som inkluderade att Agneta skulle strippa – och posera i bara spetsunderkläder.

– Det var någon revytävling och vi vann. Det var väl för att jag tog av mig kläderna förstås, så cyniskt är det, säger hon i TV4.

Men när “Klassfesten”-programledaren Renée Nyberg, 50, börjar le mot en tv-skärm i studion, som för att indikera på att ett klipp snart ska visas upp där, får Agneta Sjödin panik.

– Du har väl inte det klippet?! Åh hjälp!!! utbrister hon.

Och visst har Renée Nyberg klippet. Samtidigt som en ung, halvnaken Agneta Sjödin dyker upp på skärmen i tv-studion ser den nu äldre Agneta totalt skräckslagen ut i soffan.

– Men Agneta, sluta!!! Sluta!!! ropar hon åt sig själv och vänder sig sedan mot sin motståndare i tv-programmet, Kalle Moraeus, 53, och håller för hans ögon samtidigt som hon skriker:

– Titta inte, Kalle!!!

Till slut vänder sig Agneta Sjödin ut i publiken, där hennes mamma sitter, och ropar:

– Mamma!!! Hur kunde du tillåta det här, mamma?!

Agneta Sjödin och Martin Lamprecht visade upp sig offentligt första gången den 20 augusti 2018 då Agneta lanserade sin nya bok Drömdagboken.

Agneta Sjödin gillar att showa.

Programledaren gillar att mingla på event.

Hon har länge lett ”Fångarna på fortet” med Gunde Svan i TV4.

5. AgnetaMan måste gå tillbaka till 2004 för att hitta senaste gången någon döpte sitt barn till Agneta. Men när nya ABBA filmen kommer på bio kanske Agneta får sig en uppsving.

Agneta Sjödin är född och uppvuxen i Hälsingland.

Hon har lett allt från ”Tur i kärlek” och ”Småstjärnorna” till ”Faddergalan” och ”Fröken Sverige” i tv.

Agneta Sjödin var länge singel, men Hänt avslöjade nyligen att hon är ihop med Kristin Kaspersens ex Martin Lamprecht.

“Klassfesten” sänds 20.00 på lördagar i TV4.

LÄS OCKSÅ: Agneta Sjödin om sexpausen: “Det har gått år emellan…”

LÄS OCKSÅ: Här säger deltagaren könsord till Agneta Sjödin

Foto: TV4

SENASTE NYTT!