LÄS MER:Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Agneta Sjödins panik efter okända nakenvideon: ”Sluta!”

07 okt, 2017 
AvLinda-Marie Nilsson
Agneta Sjödin slås av panik när en gammal strippvideo på henne helt plötsligt visas upp i TV4:s "Klassfesten". Framför kamerorna skriker hon rakt ut och håller för ögonen på sin motståndare Kalle Moraeus.
Annons

Det är i kvällens avsnitt av “Klassfesten” i TV4 som det framgår tydligt att programledaren Agneta Sjödin, 50, inte direkt var en blyg viol under sin uppväxt. I programmet avslöjar tv-profilen att hon aldrig var pryd i skolan och tvekade inte att kalla plenissalen i riksdagen för “penissalen” framför lärarna.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

Men det var på sin fritid som Agneta Sjödin verkligen levde ut. Programledaren hade stora skådespelardrömmar och medverkade i sin ungdom i flera teateruppsättningar, däribland en speciell show på Iggesundsrevyn. I revyn fanns det nämligen en scen som inkluderade att Agneta skulle strippa – och posera i bara spetsunderkläder.

– Det var någon revytävling och vi vann. Det var väl för att jag tog av mig kläderna förstås, så cyniskt är det, säger hon i TV4.

Men när “Klassfesten”-programledaren Renée Nyberg, 50, börjar le mot en tv-skärm i studion, som för att indikera på att ett klipp snart ska visas upp där, får Agneta Sjödin panik.

Annons

– Du har väl inte det klippet?! Åh hjälp!!! utbrister hon.

Och visst har Renée Nyberg klippet. Samtidigt som en ung, halvnaken Agneta Sjödin dyker upp på skärmen i tv-studion ser den nu äldre Agneta totalt skräckslagen ut i soffan.

– Men Agneta, sluta!!! Sluta!!! ropar hon åt sig själv och vänder sig sedan mot sin motståndare i tv-programmet, Kalle Moraeus, 53, och håller för hans ögon samtidigt som hon skriker:

– Titta inte, Kalle!!!

Till slut vänder sig Agneta Sjödin ut i publiken, där hennes mamma sitter, och ropar:

– Mamma!!! Hur kunde du tillåta det här, mamma?!

“Klassfesten” sänds 20.00 på lördagar i TV4.

Foto: TV4

Annons