LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Agneta Sjödin om sexpausen: "Det har gått år mellan..."

14 maj, 2017 
AvLinda-Marie Nilsson
Agneta Sjödin har tre brustna förlovningar bakom sig och har slutat jaga kärleken. Nu berättar programledaren om sitt kärleksliv. – Jag har aldrig laddat ner Tinder, säger hon.
Annons

Agneta Sjödin, 49, har varit förlovad tre gånger och gift en, men är just nu singel. Nu berättar TV4-profilen att hon inte längre aktivt letar efter kärleken.

– Det händer när det händer, jag gör inte så mycket för att träffa någon. Jag har aldrig laddat ner Tinder, jag har aldrig testat någonting sånt. Det känns som att det skulle vara en omöjlighet för mig, säger hon i podcasten ”Tankar med”

Programledaren berättar att hon ofta får inviter från okända, berusade män de gångerna som hon är ute. Men om någon man tror att han sak få napp på Agneta Sjödin genom att flirta över glasen i en bar, då tror han helt fel.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

– Jag går alltid hem vid tio, för jag kan inte vara kvar då. Då börjar folk bli fulla och när de blir fulla så börjar de bli djärva. Jag orkar inte med fulla män som ska stå såhär nära mig och lukta rök. Jag tycker att det är osexigt, säger hon i podden.

Men trots att Agneta i år fyller 50, så är hon inte stressad över att hitta den rätta. Inte heller jagar programledaren någon att bara dela en natt med.

– Det har gått år mellan liggen. Det finns nog mycket rykten om en, men det orkar jag inte bry mig om. Men det har gått år emellan, säger hon i podden.

Foto: IBL

 

Annons