LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Agneta Sjödins nya kärleksavslöjande – nu kommer det fram: ”Jag har..”

18 dec, 2022 
AGNETA SJÖDIN
Agneta Sjödin har varit singel de senaste tre åren.
Nu kommer hon med ett nytt avslöjande om hur det ligger till med kärlekslivet egentligen.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Agneta Sjödin om relationen till Casper Janebrink: ”Det är inte...”Brand logo
Agneta Sjödin om relationen till Casper Janebrink: ”Det är inte...”

Agneta Sjödin, 55, har många strängar på sin lyra och är en av svenska folkets mest älskade programledare. Framför allt är det nog många som förknippar henne med Fångarna på fortet som hon programleder tillsammans med Gunde Svan, 60.

Något annat som ständigt är ett hett ämne är Agnetas kärleksliv. De senaste tre åren har hon varit singel men under slutet av 90-talet var hon förlovad med artisten Niklas Strömstedt, 64, som hon har dottern Maja Strömstedt, 24, med.

Agneta var därefter förlovad med William Moberg Faulds. Hon har också varit gift med ungdomskärleken Per Alkebäck som hon skilde sig ifrån 2009. Efter det har hon dejtat bland annat Martin Lamprecht och Claes Bahri.

Agneta Sjödins upptäckt: ”Sårbar”

Annons

– Någonting händer med mig i relationer som jag inte har när jag är själv. För jag har en sådan bra relation med mig själv och jag trivs bra i mitt eget sällskap. Så hamnar jag i en relation och då öppnas en annan dörr som är stängd alltid annars, sa hon och fortsatte:

– I relationer är jag sårbar för där kan jag också bli övergiven och lämnad.

Agneta Sjödins nya avslöjande om kärleken

Sedan uppbrottet från Claes Bahri har det stått still på kärleksfronten för Agneta och hon har tidigare berättat att pandemin satte käppar i julen för henne. Och planen var att satsa mer på sig själv och jobbet, än att fokusera på att hitta kärleken.

I en ny intervju med Expressen kommer nu ämnet återigen på tal.

– Jag visste, du bara byggde upp. Ja, det kan du göra, men jag har inget att berätta, så att. Ja, det var inte så kul. Inget kul svar, säger Agneta efter frågan om hur det går på kärleksfronten.

Även på frågan om hon dejtar blir svaret inte så kul enligt Agneta.

– Nej. Inget kul svar, säger hon.

FOTO: NILSSON NILS PETTER/Aftonbladet

Annons