TRENDAR JUST NU!Melinda JacobsAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastet

Agneta Sjödins kärleksavslöjande: Träffar någon

18 dec, 2017 
När Agneta Sjödin gästar programmet ”Anitha” med Anitha Schulman avslöjar hon att hon inte längre är singel. Men så mycket mer än att hon träffar någon vill hon inte berätta.
Annons

Senast i somras påstods det att Agneta Sjödin, 50, hade hittat en ny partner, men bara månader efter var det över. Men hon själv å andra sidan, förnekar att det var något mer än vänskap mellan dem.

– Nej, det var ingenting sådant. Det var inget för mig, sa hon då till Expressen.

Nu har hon träffat någon igen, det avslöjar hon när hon gästar programmet ”Anitha”, då Anitha Schulman, 39, på begäran av tittarna, frågar om hon är singel. Men den här gången förnekar hon ingenting, även om hon gärna vill hålla det mesta privat.

– Jag är dålig på att ljuga. Det är väldigt privat, jag tänker inte prata om det, säger Agneta.

– Men du träffar någon? frågar Anitha då.

– Ja absolut, svarar Agneta då.

Hon förklarar att de träffats i några månader, och när Anitha frågar hur man bäst raggar upp Agneta, svarar hon att det är ”jävligt kört” just nu om någon skulle vara intresserad. Men mycket mer än så får vi inte veta om hennes kärleksliv. Hur som helst önskar vi henne och hennes kärlek all lycka.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

Foto: IBL

Annons