LÄS MER:Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Agneta Sjödin säljer enorma lyxvåningen – se alla bilder här

19 jan, 2019 
AvOla Brising
Hon gör en kändissegling över Atlanten. Samtidigt lägger Agneta Sjödin ut sin stora lyxvåning i Nacka till försäljning.
Annons

För en månad sedan blev det officiellt att programledaren Agneta Sjödin, 51, ska segla över Atlanten tillsammans med artisten Viktor Frisk, 23, före detta simhopperskan Anna Lindberg, 37, stjärnkocken Markus Aujalay, 47, och skidlegendaren Thomas Wassberg, 62, i en ny realityserie. De seglar från Kanarieöarna till Västindien och har redan åkt iväg till startplatsen. Så sent som igår skrev Anna Lindberg på Instagram:

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

”Förberedelserna är igång! Gurra har haft genomgång och vi har intervjuats för fullt.
Snart ger vi oss ut på öppet hav… I en segelbåt över Atlanten, från Gran Canaria till Saint-Martin. Utan kontakt med omvärlden, bortkopplade från allt… Det känns nyttigt, spännande och skrämmande. En rejäl utmaning!”

Men trots att hon under flera veckor kommer att befinna sig på en 24 meter lång båt mitt ute på Atlanten utan kontakt med omvärlden är det mycket annat som händer i Agnetas liv. Själv berättade hon igår inför avresan på Instagram:

Annons

”Samtidigt som jag beger mig ut för att segla över Atlanten händer det saker i mitt liv hemma i Sverige, min lägenhet ska säljas och min senaste bok kommer ut!”

Under tiden Agneta är ute på djupt vatten ska en fastighetsbyrå i Stockholm sälja hennes lyxiga bostad i Nacka som hon delar med dottern Maja, 21, sedan flera år tillbaka.

– Jag håller på att flytta mitt i allt det här också. Förhoppningsvis är det visning och försäljning medan jag är borta. Jag ser fram emot att flytta, det ska bli härligt. Jag får ny utsikt över Stockholms inlopp och Fjäderholmarna, sa Agneta nyligen i Expressen.

Säljer lyxvåningen men stannar i Nacka

Utgångspriset för Agnetas våning är saftigt, närmare bestämt 9,5 miljoner. De är på 144 kvadratmeter och består av fem rum och kök, genomgående ljus till färgerna och Agneta har med fingertoppskänsla lyckats blanda moderna möbler med äldre inredningsinslag. I det eleganta sällskapsrummet med en stor sammetssoffa och en mysig eldstad finns dessutom direkt tillgång till en stor takterrass med utsikt mot Järlasjön som bara ligger ett stenkast bort.

Annons

– Välkommen till denna välvårdade och renoverade våning som ligger belägen i ett vackert sekelskifteshus. Huset ligger med lugnt läge på vackra Storängens Strandväg. Högt, eftertraktat läge ett stenkast från Järlasjöns glittrande vatten och Nackareservatet. Ett unikt boende i en härlig omgivning där storstaden ligger runt hörnet, skriver Fastighetsbyrån på Hemnet.

Här kan du se bilder på den vackra våningen Agneta Sjödin lagt ut till försäljning på Hemnet:

Exakt vart Agneta ska flytta har hon inte berättat ännu, men det är ingen vild gissning att hennes nya adress kommer att ligga i närheten av Nacka Strand. Detta med tanke på att hon trivs väldigt bra i Nacka och gärna vill bo kvar där och eftersom hon säger att hennes nya utsikt kommer att vara över Stockholms inlopp och Fjäderholmarna.

FOTO: Hemnet, TT

Annons