Agnes Carlssons nya familjebesked – avslöjandet om stora lyckan

Agnes Carlsson och Vincent Pontare sjunger Avicii tough love
Agnes Carlsson har gjort en insikt som gör henne glad och lycklig.
Nu delar hon med sig av några personliga ord om familjen.
”Jag är så himla stolt över mig själv”, skiver Agnes på Instagram.
Annons

När Agnes Carlsson, 32, deltog i succéprogrammet Idol på TV4, år 2005, tog hon sig hela vägen till final. Efter det sista framträdandet i programmet stod det klart att Agnes hade vunnit tävlingen och karriären har sedan dess gått spikrakt framåt. När hon fyra år efter vinsten släppte låten Release me var det inte många som missat Sveriges nya stjärnskott.

Agnes försvann från rampljuset

Agnes fick dessutom äran att sjunga tillsammans med Björn Skifs, 73, på kronprinsessan Victoria och prins Daniels bröllop. Men efter hennes medverkan i Så mycket bättre 2013, försvann hon plötsligt från rampljuset. På flera år släppte hon varken ny musik eller uppdaterade sina fans någonting på sociala medier.

Annons

I höstas gjorde Agnes plötsligt en comeback. Det var när hon släppte Aviciis låt Tough love som hon bröt tystnaden. I låten sjunger Agnes tillsammans med hennes fästman Vincent Pontare, 40. Efter låtsläppet berättade Agnes om anledningen till hennes fleråriga tystnad.

Annons

– Jag hade ett sånt jäkla behov av att bara känna den här friheten. En del av det var att kunna gå ut, klubba och inte bry sig om att man ska upp tidigt och sjunga dagen efter, sa Agnes i en intervju med P3.

Fina minnet med familjemedlemmarna

Idag är Agnes en flitigare sociala medier-användare och hennes följare får ofta uppdateringar om hennes liv. Men det är främst musiken som Agnes publicerar poster kring. Nyligen delade hon dock med sig av en personligare text, där hon öppnade upp om förlusten av sina morföräldrar, men även lyckan efter den nya insikten.

”Lämna staden, skriv musik och häng med kossor. Hej på er! Jag är så himla stolt över mig själv. Jag lyckades åka helt ensam, somna endast omgiven av kor under en hel vecka, så pass att om något skulle hända mig skulle ingen höra mig skrika!! Och jag var inte ens rädd”, skriver Agnes och fortsätter:

Annons

”När jag var liten tillbringade jag alla mina somrar hos min mormor och morfar, de var bönder och jag, mina syskon och kusiner tillbringade vår tid springandes på fälten, lekte med djuren och hoppade på höskullen. Nu har min morfar och mormor gått bort och vi har inte längre kvar bondgården inom familjen men vi har fortfarande en liten stuga på landet. Detta ställe är paradiset på jorden.”

FOTO: Karin Törnblom/TT

Se mer från den spännande nöjesvärlden hos Hänt:

Annons
Laddar nästa artikel…