LÄS MER:Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Agnes Carlssons nya ord om graviditeten – bilderna visar bebislyckan

08 nov, 2022 
André Färnsveden
Agnes Carlsson och Vincent Pontare har fått barn.
Nu uttrycker artisten nya om graviditeten – efter bebislyckan.
”En ganska kraftfull kombination”, skriver hon.
Annons
Agnes Carlsson om uppskjutna bröllopet och att bilda familj med Vincent PontareBrand logo
Agnes Carlsson om uppskjutna bröllopet och att bilda familj med Vincent Pontare

Agnes Carlsson, 34, och Vincent Pontare, 42, har varit ett par i flera år nu. Faktum är att de till och med har planerat att gifta sig i hela fem år. Men rätt tillfälle har inte dykt upp för paret och det hjälpte inte heller med en pandemi som satte stopp för alla festligheter – vilket Vincent förklarar för Hänt på röda mattan under Grammisgalans.

– Ja vi har ju hållit på i fem år nu. Men det var ett ställe som vi hade hittat som var väldigt fint, som inte blev av. Och sedan har tiden rullat på. Pandemin kom, så vi får ta nya tag, säger han.

– We will see, säger Agnes och ler innan hon fortsätter:

Annons

– Nu är vi här och njuter av att vi har gjort musik tillsammans. Och det kan jag känna just nu är så vackert att vi kan dela det vi skapar och vara kreativa ihop.

Gravidlyckan mellan Agnes Carlsson och Vincent Pontare

Vincent är son till sångaren Roger Pontare, 71. Trots att Agnes och Vincent var kryptiska med sina svar angående barn, var Roger mer frispråkig. I en intervju med Hänt bekräftade nämligen artisten att han skulle bli morfar igen efter att ha fått frågan om hur många barnbarn han har.

– Hur många är det nu, två, fyra, fem. Det är fem nu och kan bli sex så småningom, säger Roger innan han avslöjar att det handlar om Vincent och Agnes:

– Ja, Vincent, den jäkeln. Det är på gång. Det är en magisk lycka. Det är roligt med barnbarn, det är det verkligen. När man får reda på att det är på gång och så där. Det är någon vacker dimension hela händelsen, sa han då.

Agnes Carlssons första ord om graviditeten

Nyligen kunde Hänt avslöja att Agnes och Vincent har blivit föräldrar. De fick en dotter som föddes den 6 oktober och enligt folkbokföringen har hon tilldelats namnet Silvia Carlsson.

Agnes har som bekant varit återhållsam med att kommentera något om graviditeten. Men nu har hon uttryckt sina första ord om graviditeten. Hon delar en bild på Instagram och skriver följande:

Creating music and life at the same time is a pretty powerful combination

Att skapa musik och liv samtidigt är en ganska kraftfull kombination”, översatt till svenska.

FOTO: Karin Törnblom/TT, INSTAGRAM

Annons