Advokat vill häkta Biggest loser-vinnaren Simon Kachoa

Biggest loser-vinnaren Simon Kachoa dök inte upp när han skulle reda upp sin konkurs i tingsrätten. Nu har advokaten lämnat in en häktningsbegäran, enligt VLT.

Biggest loser-vinnaren Simon Kachoa, 28, har det tufft just nu. I november försattes han i personlig konkurs, och nu har advokat Per Svedlund lämnat in en häktningsbegäran för tv-profilen, rapporterar VLT.

Orsaken är att Kachoa för andra gången uteblivit från rättens försök att färdigställa bouppteckningen.

Simon Kachoa ska ha hört av sig efter gårdagens förhandling och meddelat att han befinner sig utomlands, och därför inte tagit del av kallelsen.

– Jag upplever att Kachoa inte vill medverka i konkursutredningen. Trots en mängd försök har jag inte kommit i kontakt med honom, motiverar Per Svedlund häktningsbegäran enligt VLT.

LÄS OCKSÅ: 15 ”Let’s dance”-händelser vi aldrig glömmer

Simon Kachoa, som deltagit i både “Biggest loser” och “Let’s dance”, försattes i personlig konkurs den 15 november i fjol. Tv-profilen ska enligt Svedlund inte ha några tillgångar överhuvudtaget, däremot har han skulder på över 1,6 miljoner kronor. Och som pricken över i:et uppdagades ytterligare två skulder under gårdagen, de var på sammanlagt 70 900 kronor.

https://www.instagram.com/p/BPse1tyAH6X/?taken-by=simonkachoa&hl=en

LÄS OCKSÅ: Biggest Loser-Emma förlovade sig med en sol-och-vårare