TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Adamos påhopp mot Läckberg: "Camilla är en påfågel"

17 aug, 2017 
AvLinda-Marie Nilsson
Camilla Läckberg och Simon Sköld är ett av Sveriges mest uppmärksammade kändispar. Nu går tidningsdrottningen Amelia Adamo till angrepp mot paret.
Annons

Lördagen den 17 juni gifte sig deckarförfattaren Camilla Läckberg, 42, med sin älskade MMA-fighter Simon Sköld, 30. Vigseln hölls intimt på parets landställe på Måsholmen i Norrtälje med bara de närmaste närvarande. Efter ceremonin tog sig sällskapet in till Skeppsholmen i centrala Stockholm för att möta upp de andra kända gästerna, som bjöds in till storslagen fest.

Nu går tidningsdrottningen Amelia Adamo, 70, till angrepp mot kändisparet. I podcasten “Tankar med”, som drivs av Daniel Redgert, kallar hon bland annat Camilla Läckberg för en “påfågel”.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

– Man tittar på Camilla och Simon när de kommer in i rummet, för de är ett illustert par. Camilla sa häromdagen att hon tycker att det är konstigt att folk fortfarande reagerar över att han är så pass mycket yngre än henne och att hon tycker att det borde ha gått över vid det här laget, säger Amelia Adamo i podcasten och fortsätter:

Annons

– Men de är uppseendeväckande också för att Camilla gärna vill bli sedd. Camilla är lite av en påfågel. Hon är jätteduktig samtidigt, men hon vill ha höga klackar, särskilda kläder och hon vill att man ska se när de kommer.

I podcasten frågar Daniel Redgert då Amelia Adamo om hon skulle kalla deckardrottningen för “smakfull”.

– Nej, det skulle jag nog inte göra beroende på vad man menar. Jag är inte säker på att jag tycker att det är bra att vara smakfull heller. Det är roligare med människor som inte är smakfulla, säger hon och fortsätter:

– Jag är själv inte särskilt smakfullt klädd. Jag tycker att det är roligt med blommor, volanger och blingbling. Sånt som klassas som “äckligt” av modefolk som klär sig i svart i det senaste snittet.

Foto: IBL

Annons