TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Edvin Törnblom

Adam Alsings fina kärleksknep – efter över 30 år med sin fru

15 aug, 2017 
AvLinda-Marie Nilsson
Tv-profilen Adam Alsing har varit tillsammans med sin fru Anette i över 30 år. Nu avslöjar han sina kärleksknep som får förhållandet att blomstra.
Annons

Adam Alsing, 48, är just nu aktuell i en ny säsong av programmet “Arga snickaren med Adam Alsing” på Kanal 5. Men det är inte bara i programmet som tv-profilen tar fram hammare och spik. Sedan han tog över programmet har han nämligen blivit lite av en hemmafixare. Tillsammans med sin fru Anette, 50, har han bland annat börjat snickra möbler.

– Jag har blivit inspirerad. Jag har börjat skruva upp skåp, det är faktiskt en specialité jag har nu. Och i somras byggde jag och min fru faktiskt en bokhylla tillsammans. i. Jag tror att det är jättebra att man gör sådana saker ihop, säger han till Hänt.

Men förutom att ta fram verktygslådan tillsammans, har Adam Alsing också andra knep för att få relationen att blomstra. Efter 18 år som gifta och över 30 år som par försöker tv-profilen fortfarande ge ständiga komplimanger och bekräftelse till sin fru.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

– Man måste försöka se varandra. Man ska inte bara tänka “Gud vad fin hon är”, utan man ska säga det också. Jag försöker vara bra på det och jag tror också att jag är bra på de, säger han och fortsätter:

Annons

– Det är jätteviktigt att man bekräftar varandra, det ska man göra hela tiden, oavsett om man varit ihop jättelänge eller ett år.

Nu funderar Adam Alsing också på att sprida sitt kärleksknep vidare. Programledaren är nämligen sugen på att skapa en app till mobilen, där man kan få påminnelser om att ge sin partner en komplimang.

– Alla vill bli sedda och få kärlek. Om man har en app som plingar med påminnelser och förslag på komplimanger två gånger om dagen typ, det skulle nog vara bra, säger han.

Foto: IBL

Annons