Artikeln innehåller reklamlänkar
LÄS MER:Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Kläderna från 90-talet är tillbaka – vilket plagg är din favorit?

08 jul, 2018 
90 tals plaggen gör comeback
Alla kan vi vara Spice girls och vem vill inte vara Spice girls?! Om man kikar på plaggen som tagit sig från 90-talets mode till nutidens mode så verkar det i alla fall onekligen som att alla vill va Spice girls.
Annons

Världen verkar sakna 90-talet, måste vi väl ändå få påstå. Eller så saknar vi bara kläderna, för ständigt hittar vi nya detaljer att plocka upp och klä på från det ljuva 90-talet. Vi ser allt ifrån sportiga brallor med knappar på sidorna till bubbel-baddräkten och cykelbyxor.

Vi har listat några av de plagg som onekligen är poppis just nu. Vad klär du dig helst i? Har du någon favorit?

 

Vi blir riktigt mycket Spice girls i ett par sportiga brallor med knappar på sidorna, som givetvis går att knäppa upp då. Gärna i ett sportigt märke då, som klassikerna från Adidas för att vara extra 90. Men ett par liknande byxor kan du ju hitta i princip i varje fysisk butik och webbshop idag. Så om du är på jakt efter ett par blir det med andra ord inte asjobbigt att hitta ett par.

Annons

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

Våra favoriter är hur som helst, utan tvekan (!), dessa från Adidas i den ljuvliga ljusrosa färgen.

 

Nä men hallå bubbel-baddräkten! Vad kul att du är tillbaka. Det bubbliga materialet finns faktiskt även på en hel del bikinis nu också (japp, det har vi minsann koll på). Men allra mest älskar vi baddräkten, för att vara extra mycket 90 (vilket vi ju vill, hallå!). Den snyggaste vi på redaktionen lyckats hitta är en i en stark rosa färg, mmmmm…. Hur läcker till brännan? Mmm ja… Läcker.

Annons

 

Den goa lilla chockern. Nog var det ändå ett tag sedan den tog sig från 90-talet till nutid. Men ändå, vad gör hela din outfit mer 90-tal än en chocker runt halsen?

 

Ett par klumpiga sneakers måttligt inspirerade från buffalo-skorna. Från FILA dessutom, alla som levde på 90-talet vet om FILAs storhet. Den här skon andas 90-tal inifrån och ut.

Annons

 

Cykelbyxorna! Nej, inte bara att ha under din kjol så att trosan inte syns om den skulle råka blåsa upp. Utan som ett par shorts, bara så där! Ballt! Det gillar vi starkt. Om man inte vill ha en kort topp till kan man styla med en längre t-shirt till för det är också = snyggt.

 

De smalare och aningen sportigare solglasögonen ser vi ju på var och annan person dessa soliga dagar. För den som inte riktigt vågar sig på de absolut smalaste brillorna finns det en aning bredare. Våra solklara (hehe) favoriter finner ni här nedan.

 

Så där ja! Nu är vi alla Spice girls igen!

FOTO: Ibl

Annons