LÄS MER:Pernilla WahlgrenGift vid första ögonkastetSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

74-åriga Marianne Mörcks dejtingtaktik: Jag går in på Blocket

21 okt, 2023 
marianne mörck
Marianne Mörck är singel.
Så hur går det för henne med kärleken? Detta avslöjar hon i en ny intervju med Expressen.
– Jag vet att det finns någon där ute, och det ska vara en galen konstnär eller en lastbilschaufför.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Lasse Åberg kryper runt i Trazan och Banarnes djungelkoja – privat visning för HäntBrand logo
Lasse Åberg kryper runt i Trazan och Banarnes djungelkoja – privat visning för Hänt

Marianne Mörck, 72, är skådespelaren med stora framgångar inom svensk teater- och filmindustri.

På det privata planer har hon levt som singel under en längre tid. I en intervju med tidningen Hemtrevligt har Marianne tidigare förklarat att hon känner sig klar med kärleksrelationer.

– Efter tre långa förhållanden är jag klar med den biten. Jag har hittat mig själv och är lyckligare än jag varit tidigare någon gång. Nu slipper jag att anpassa mig helt efter någon annan, utan att behöva en massa ifrågasättanden och tjat.

Marianne Mörcks privata avslöjande: ”Så uppblåst”

När hon nu medverkar i en ny intervju med Expressen kommer de in på ensamhet och hur hon känner sig i sociala sammanhang.

Annons

– Jag kan känna mig så upplåst med väninnor. Man ska gå ut och ta en öl, sitta i ett fönster, och dricka kaffe. Jag kan känna att jag har haft alla mina fönster, och nu har jag det här jobbet i stället. Jag får en sådan skopa av kärlek med alla föreställningar, träffar så mycket trevligt teaterfolk och publik, och lever ett fantastiskt socialt liv när jag arbetar. Då kan jag få skratta högt, vända ut och in på mig själv, och när jag sen kommer hem så undrar ingen varför jag inte har tvättat.

”Går in på Blocket”

Hon får då frågan om hon stänger av sina känslor, på grund av rädsla för vad som skulle kunna komma med det. Marianne svarar då att det finns något i det. I samma svar kommer hon även in på en minst sagt udda dejtingtaktik – hon säger att hon går in på Blocket! Oavsett hur seriös hon är i det uttalandet, så medger hon att hon tror att den rätta finns där ute för henne:

– Ja, jag är rädd för att det kommer att leda till något måste. Då vill jag inte inleda något, för jag vill inte såra och gå ur. Samtidigt så tror jag att om jag skulle vilja flytta ihop, så kommer det finnas någon där ute som vill det. Det är bara att gå in på Blocket. Ja, kanske inte Blocket. Men jag vet att det finns någon där ute, och det ska vara en galen konstnär eller en lastbilschaufför. Ja, du vet, en trygg famn. Men tryggast är jag än så länge i min Bismarck.

Annons