LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Ex on the beach stoppas efter olaga intrång – Jasmine Gustafssons egna ord

05 nov, 2020 
Ex on the beach är just nu i fullgång på tv – men inspelningen var inte helt lätt för produktionen.
De fick nämligen en hel del ovälkomna besökare – vilket Jasmine Gustafsson nu berättar om för Hänt.
Annons
Produktionen tvingades avbryta inspelningen av Celebrity Ex on the Beach 2020 flera gångerBrand logo
Produktionen tvingades avbryta inspelningen av Celebrity Ex on the Beach 2020 flera gånger

Just nu sänds Ex on the beach på Dplay och dramat är i fullgång.

Men inspelningen av programmet var inte helt lätt. Då programmet på grund av pandemin fick spelas in i Sverige istället för utomlands kände fansen att det var alltför nära för att inte besöka inspelningsplatsen.

Dokusåpan, som tidigare spelats in i bland annat Brasilien och i den karibiska övärlden, skulle i år ha filmats i Grekland. Men istället blev det ett lyxhus på en hemlig plats som visade sig vara Stenungsund på Västkusten.

Aftonbladet var först om att rapportera kring hur inspelningen stördes av olika besökare. Med smällare och hög musik har inspelningen flertalet gånger saboterats, skriver sajten.

– De har hört av sig vid fyra tillfällen. Det har handlat om ungdomar som försökt ta sig in på området, drönare som har flugits lågt över tomten, en båt som spelade hög musik precis utanför och det har kastats smällare, säger en presstalesperson vid polisen till Aftonbladet.

Annons

Dplay och produktionsbolaget Meter tvingades snabbt anlita fler vakter för att övervaka området och försöka hålla oinbjudna inkräktare på avstånd.

– Det har varit ganska mycket spring på tomten. Det är lite speciellt att se små knottar springa runt med sina telefoner och så ser man alltid nån sitta med kikare, sa en deltagare till Aftonbladet i somras.

Störde hästar

Utöver det blev även ett stall som låg bredvid inspelningsplatsen utsatt för ovälkomna besökare. Hästarna i stallet har råkat illa ut på grund av ungdomar som lockas av tv-inspelningen.

– Grannar har ringt och berättat att ungdomar är inne hos hästarna och försöker klappa dem. Hästarna har varit ganska oroliga, vilket kan vara farligt. Vi har själva på oss hjälm när vi går in i en hage med många hästar – de kan bli rädda eller bråka med varandra om de tror att man har godis med sig, sa Cecilia Kjerstadius, ordförande i Stenungsunds Ridklubb, till Göteborgs Posten i somras.

Annons

Jasmine Gustafssons ord om inkräktarna

I en intervju med Hänt berättar nu Jasmine Gustafsson hur hon såg på de ovälkomna gästerna och att de spelades in i Sverige.

– Alltså utomlands är ju alltid lite trevligt. Det blir ju som en gratis resa när man åker iväg. Men det är kul att vara i Sverige och vi hade många besökare som hälsade på, säger hon och fortsätter:

– Det var en del fans eller besökare eller vad man säger. De sprang in en del på gården, men då man själv bara gick runt mestadels av dagen och så ser man en människa springa på tomten, då tyckte man väl att det var kul.

Jasmine Gustafsson.

Hon säger att hon förstår nyfikenheten.

–Hade jag bott i Stenungsund hade jag nog med gjort det. Men ibland var det äldre gäng som satt där nere och spelar hög musik i en båt, då tänkte man att det där gör ni bara för att jävlas, säger hon.

FOTO: TT

Annons