7 år efter uppbrottet – här återförenas Molly Sandén och Eric Saade

7 år efter uppbrottet – här återförenas Molly Sandén och Eric Saade
2012 gick Molly Sandén och Eric Saade skilda vägar. I veckan delar de scen ihop under Diabetesgalan.
Annons

I början av året gick artistparet Molly Sandén, 26, och Danny Saucedo, 33, skilda vägar efter sex år som par. Det var Molly som först uttalade sig om uppbrottet när hon gästade radioprogrammet Gry Forssell med vänner i mars.

Annons

– Jag festar ensam just nu.. så att säga, sa Molly Sandén då i samband med ett nytt låtsläpp.

Häromveckan pekades modellen Anna Eriksson ut som Dannys nya kärlek. Han har varken bekräftat eller dementerat uppgifterna men har synts med Anna flera tillfällen senaste tiden.

Annons

Molly i sin tur är fortfarande officiellt singel. När hon gästade Idol uppträdde hon med nya låten Alla våra smeknamn som hon skrev efter att det tog slut med Danny.

Jag vet jag borde gått vidare nu. Men jag stör mig på att allt det fina slutade så fult. Jag tror jag ser dig varje gång jag går ut”, lyder textrader ur Mollys nya låt.

Delar scenen med Eric Saade

Molly Sandén jobbar för fullt med artistskapet och är aktuell med Diabetesgalan som går av stapeln på torsdag där hon, förutom att leda galan, ska dela scen med flera artister, bland andra sitt ex Eric Saade, 29.

De två gjorde slut 2012 efter tre år ihop.

Annons

Eric och jag har gjort slut. Jag kommer inte kommentera det hela utan väljer att hålla det privat – för bådas skull”, skrev Molly då.

Eric Saade och Molly Sandén
Eric Saade och Molly Sandén ute i vimlet 2011.

Nu står ex-paret alltså på samma scen ihop och återförenas i musiken. Andra som kommer att uppträda under galan är Wiktoria, Bo Kaspers orkester, Anis Don Demina och Mattias Andréasson.

Molly har diabetes typ 1, därför är hennes engagemang i Diabetesgalan naturligt.

– Det senaste året har för mig personligen inneburit en tydlig förbättring av både diabetesprodukter som mitt mående – men än finns inget botemedel och allt för många skäms fortfarande över sin sjukdom. Jag hoppas att Diabetesgalan 2019 kommer hjälpa till att ändra på det, säger Molly Sandén i ett pressmeddelande.

FOTO: TT/Karin Törnblom, TT/Mattias Hansson

Se mer från den spännande nöjesvärlden hos Hänt:

Dela på:
Annons
Annons
Annons
Annons
Laddar nästa artikel…