Artikeln innehåller reklamlänkar

4 år efter uppbrottet – Katrin och Bingo skaffar bostad ihop

Katrin Zytomierska och Bingo Rimér köper hus i Thailand

Trots att Katrin Zytomierska och Bingo Rimér gick skilda vägar för fyra år sedan lever de sina liv nära varandra. Nu har paret lämnat Sverige – för ett liv i Thailand.

Katrin Zytomierska, 41, och Bingo Rimér, 43, gjorde slut för fyra år sedan – men mellan dem finns inget agg. När de bröt upp hade de varit ett par i sex år och tillsammans har de barnen Ringo, 8, och Rambo, 5.

Annons: Bärbar mobilladdare med inbyggd ficklampa – fynda den här! (länk till Aller media shop)

Trots att Katrin Zytomierska och Bingo Rimér gått skilda vägar är de i dag goda vänner och umgås både på fritiden och jobbet. De har podcasten Relationspodden 2.0 tillsammans, har en gemensam sommarstuga samt firar en del högtider ihop.

Efter separationen fann Katrin kärleken i Alexander Klingstedt, 38, som hon också fick sonen Falke, 1, med. Men även den relationen tog slut och paret separerade förra året.

Katrin har har tidigare berättat att hon och exet Alexander Klingstedt också har en fin relation och att de ibland umgås alla tre.

– Vi umgås alla tillsammans hela tiden och nu ska vi fira nyår tillsammans allihop, berättade Katrin för Hänt i november förra året.

Lämnat Sverige för Thailand

Nu har Bingo Rimér och Katrin Zytomierska tillsammans hittat ett nytt hus – i Kho Lanta i Thailand.

Vi har flyttat in i vårt hus. Och jag fattar inte hur vi någonsin ska kunna flytta härifrån“, skrev Katrin Zytomierska på Instagram den 13 januari.

Sedan flytten till huset som de hyr har Katrin flitigt uppdaterat på Instagram om livet i Thailand. Hon lägger mycket tid på träning och försöker lära sig språket. Barnen har börjat i en svensk skola.

Vet ni vad jag har gjort?! Anmält mig på thai för nybörjare. Längtar sååå imorgon börjar kursen. Jag är som ett barn pirrig och kan inte bärga mig. Har fuskpluggat med städerskan idag. Jag kan redan säga ”Jag heter Katrin” ”Jag är från Sverige” ”Jag är student”. Bra, va?! Det är skiiitsvårt men skiiiitkul“, skrev Katrin på Instagram.

LÄS MER: Katrin Z berättar sanningen om relationen med Bingo

LÄS MER: Katrin Z bryter tystnaden om ingreppen: ”Svinont”

FOTO: Karin Törnblom/TT, Instagram

Senaste nytt