TRENDAR JUST NU!Melinda JacobsAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastet

27-åriga Eurovision-vinnaren kämpar för sitt liv – tillståndet kritiskt

26 okt, 2017 
https://image.hant.se/image-4950803?imageId=4950803&width=1320&height=689
Malin Ljung
Bara fem månader efter Eurovision-segern kämpar Salvador Sobral, 27, för sitt liv.
Annons

Salvador Sobral, 27, vann Eurovision Song Contest med “Armar pelos dois” för fem månader sedan. Nu kämpar han för sitt liv.

Enligt portugisiska magasinet Caras som Expressen tagit del av ska stjärnans tillstånd vara kritiskt, och han ska nu vara kopplar till ett konstgjort hjärta som håller honom vid liv tills en hjärttransplantation är möjlig.

Salvador Sobral har vårdats på sjukhus i över en månad. Orsaken är att han lider av ett allvarligt hjärtfel. Redan under Eurovision Song Contest påverkades han av det, bland annat stoppade läkarna honom från att repetera inför semifinalen.

För en månad sedan tvingades Salvador Sobral meddela att hans musikkarriär just nu lagts på hyllan, och allt fokus ligger nu på att ta sig igenom den svåra tiden med livet i behåll.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

– Det är ingen hemlighet att mitt hälsotillstånd är skört. Jag antar att det till slut är dags att överlämna min kropp till vetenskapen och ta en paus från min musikkarriär, sa Sobral i klippet.

Krya på dig önskar vi på Hänt!

FOTO: Ibl

Annons