TRENDAR JUST NU!MadonnaCéline DionVictoria BeckhamBritney SpearsHoney Boo Boo

Tv-frun kollapsade under inspelningen: "En väckarklocka för henne"

25 okt, 2017 
https://image.hant.se/image-4950803?imageId=4950803&width=1320&height=689
Malin Ljung
Tv-frun Vicki Gunvalson kollapsade nyligen mitt under inspelningarna av "Real housewifes of Orange County". Nu tvingas hon trappa ner på den intensiva livsstilen.
Annons

Den välkända tv-frun Vicki Gunvalson, 55, kollapsade nyligen på Island. Mitt under inspelningen av “Real housewifes of Orange County” föll hon ihop och produktionen tvingades tillkalla ambulans.

Till en början fanns en oro för att lyxfrun hade drabbats av en hjärtattack, men senare visade det sig att kollapsen bland annat var orsakad av högt blodtryck, skriver sajten Radar Online.

– Hon drabbades inte av en hjärtattack men det var definitivt en väckarklocka för henne, säger en källa till sajten och fortsätter:

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

– Hennes läkare råder henne nu att slappna av och minska stressen i livet, men de som känner Vicki vet att det är svårt för henne. Hon är alltid på språng.

Personen som står Vicki och produktionen nära säger att tv-frun trots allt är oroad själv och tar situationen på allvar:

– Självklart lyssnar hon på sin läkare och gör allt i sin makt för att hålla sig så frisk som det går.

FOTO: Ibl

Annons