LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

13-barnspappan Peter Norrström kan inte jobba – frun tvingas göra allt

15 mar, 2024 
13-barnspappan Peter Norrström
13-barnspappan har ett tungt år bakom sig.
För Hänt berättar Peter Norrström att hans hälsa är så illa att han inte längre kan jobba.
– Nu har jag en fru som ställer upp till 100%, säger han.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Här avbryter Rickard Sjöberg intervjun – får hjälp av hustrun AnnikaBrand logo
Här avbryter Rickard Sjöberg intervjun – får hjälp av hustrun Annika

I Familjen annorlunda fick vi lära känna Peter Norrström, 60, Mirka Norrström, 51, och deras 13 barn. De är faktiskt den familj som var med i programmet i flest säsonger och än idag minns vi dem väl.

Mycket har hänt sedan inspelningarna. Idag lever Peter ihop med hustrun Nettan och Mirka har fullt upp på sitt håll. Alla barn bor nämligen hos henne numera och dessutom har hon startat en helt ny karriär på Onlyfans, där hon lägger upp ”mer vuxet innehåll”.

Oron för hälsan – läkarna vet inte vad felet är

Peter är alltså lyckligt gift med sin Nettan men livet är inte guld och gröna skogar hemma hos dem i Bålsta. Faktum är att Peter Norrström har varit svårt sjuk den senaste tiden.

Trots upprepade läkarbesök vet man ännu inte vad som egentligen är fel. Man har dock kunnat utesluta att det rör sig om cancer.

Annons

”Det var ingen cancer så nu släppte en stor sten. Nu väntar jag bara på dom andra svaren. Hoppas på att alla är lika bra som dagens svar”, skrev Peter i ett meddelande till Hänt häromveckan.

Peter och Nettan Norrström
Peter och Nettan Norrström.

Peter Norrström är sjukskriven – tunga diagnosen

Ännu är det långt ifrån över. Peter får titt som tätt åka till sjukhuset för att göra nya tester och den utdragna processen har påverkat hans psykiska hälsa rejält.

När Hänt når honom berättar 13-barnspappan att han inte längre kan jobba.

”Jag är sjukskriven ännu och utredas för olika saker hela tiden. Allt skit som har varit har tagit hårt på mig och till följd av det så har jag fått depression och ångest och panikångest tappat både ork och glädje så väggen stod där och tog emot mig hårt ingen dörr fanns där alls”, skriver Peter Norrström till Hänt.

Hustrun Nettans stöd till Peter: ”Ställer upp till 100%”

Peter Norrström har kvar sin anställning som han har haft i 20 år, men för tillfället får hans hustru dra ett tungt lass hemma, vilket han är väldigt tacksam för.

”Nu har jag en fru som ställer upp till 100% och hjälpt mig ner till min läkare som nu har gett mig en medicinsk behandling för att komma tillbaka igen”.

Det verkar alltså som att det är på rätt väg för Peter Norrström, som hoppas att han ska vara tillbaka på banan snart igen.

”Det kan ta tid men med rätt stöd så ska jag klara det”.

FOTO: Fredrik Hessman/TT, Youtube

Annons