mirka norrström

13-barnsmamman Mirka Norrström visar upp hemmet efter renoveringen

Mirka Norrström

Mirka Norrström fick en stor följarskara efter hennes medverkan i Familjen annorlunda och delar flitigt med sig av sitt liv på Instagram.
Nu visar hon upp sitt hem efter renoveringen.

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Så mycket får deltagarna i Gift vid första ögonkastet
0:39

Efter reklamen: Så mycket får deltagarna i Gift vid första ögonkastet

(0:39)

Slå på ljud

13-barnsmamman Mirka Norrström, 50, slog igenom i programmet Familjen Annorlunda, där tittarna fick följa ett antal familjer med stora barnskaror.

Mirka och hennes ex-man Peter Norrström var med i Familjen annorlunda i sju säsonger. Under åren både utökades familjen och splittrades. För i slutet var det enbart Mirka som ensamstående mamma till 13 barn som tittarna fick följa. Hon och exet Peter separerade efter 23 år ihop.

Programmet sände sin sista säsongen 2018 och sedan dess har Mirka vuxit sig stor på sociala medier. Hon driver bland annat ett stort Instagram-konto där hon friskt delar med sig av sin vardag och har nära kontakt med sina följare.

Mirka Norrströms svar om frånvaron

En stor anledning till att Mirka fått en så nära relation till sina följare är att hon bland annat brukar hålla flera lives på sin Instagram – men på senaste har det ekat tomt på den fronten. Och flera följare har uttryckt att de saknar dessa.

”Länge sen du hade live”, skriver en följare under en bild.

”Saknar dina live ” skriver en följare på ett annat inlägg.

”Live?”, skriver en annan.

”Vill ha live” skriver en fjärde följare.

Något som Mirka valde att svara på med ett nytt inlägg, det har nämligen hänt en del i hennes liv på senaste som gjort att hon varken haft tid eller lust till att sända live.

”Jag har inte glömt bort er och rymt till andra sidor. Livet runt mig och mitt mående har varit på botten ett tag nu. Som om inte allt sånt hade varit nog så har vi fått ett fuktskadat badrum som ska rivas på måndag. Just nu tänker jag sällan på att det blir bättre så småningom utan allt oftare kommer undran: Vad kommer härefter?”, skrev Mirka.

Mirka Norrström visar upp badrummet efter renoveringen

Det var en lång och tuff process att renovera det fuktskadade badrummet och ombyggnaden tog flera veckor.

Mirka var tvungen att riva ut hela badrummet för att sedan torka ut fuktskadan, något som enligt hennes Instagram tog tre veckor.

Men nyligen kunde Mirka dela det glädjande beskedet att renoveringen äntligen är klar – och på Instagram passar hon på att visa upp det nya badrummet i en video.

"Idag är äntligen badrummet klart och det blev så fint", skriver hon på Instagram.

FOTO: Instagram

FRÅN FÖRSTASIDAN