LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

12-barnsmamman Madeleine Ilmrud vädjar – vill ha fler bebisar i familjen

27 feb, 2024 
För drygt ett år sedan blev Madeleine Ilmrud mamma till sonen Amadeus.
Nu hoppas hon på ännu fler bebisar i familjen!
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Madeleine Ilmruds oro efter dotterns plötsliga insjuknandeBrand logo
Madeleine Ilmruds oro efter dotterns plötsliga insjuknande

Madeleine Ilmrud, 41, är mamma till tolv barn tillsammans med maken Mikael Ilmrud, 45. Tillsammans har de tolv barn och familjens senaste tillskott är sonen Amadeus, 1, som kom till världen i september 2022.

Om Madeleine och Mikael kommer skaffa ännu fler barn tillsammans är fortfarande oklart. Men det råder ingen tvekan om att Madeleine gärna vill att fler bebisar ska ansluta till familjen.

Barnaskaran består ju som sagt av de tolv barnen Victor, Oliver, William, Engla-Freja, Adam, tvillingarna Charlie och Collin, Tuva-Li, Emmylou, Mathilde-Isabelle, Livia och Amadeus.

Madeleine Ilmrud vädjar – vill ha barnbarn

Idag har flera av de äldre barnen kommit upp i åldrarna och lever sina egna liv. Victor har även skaffat en flickvän.

Annons

I helgen var Victor hemma hos sina föräldrar med hela familjen och Madeleine var inte blyg med att säga till honom att hon gärna vill ha barnbarn.

”Jag pikade Victor och Wilma lite om att jag gärna vill ha barnbarn snart (med glimten i ögat), men det lär nog dröja ett tag till. De vill se världen först och de gör de rätt i. Klart de ska uppleva allt de vill innan de bildar familj. Men den dagen jag får barnbarn kommer jag vara den lyckligaste människan på jorden”, skriver hon på sin blogg.

Madeleine Ilmrud om kärleken till Mikael

Madeleine är en väldigt familjekär person och trots alla barn och alla år tillsammans har Madeleine tidigare berättat om den starka kärleken till maken.

”Så tacksam för tvåsamheten, och för att vi är vi. Det är så lätt att tappa bort varandra i vardagen, med jobb barn och annat som som ska funka. (Igenkänning?) De små sakerna blir viktiga och i slutändan de som ändå betyder allra mest”, skrev Madeleine nyligen och fortsatte:

”Ett skratt, en kram eller att bara få vakna upp varje morgon bredvid den man älskar. Läste faktiskt något tänkvärt häromdagen - Att få ett äktenskap att fungera är som att jobba på en bondgård. Varje morgon ska man börja om från början. Tur att jag hittade rätt bonde”.

FOTO: Stefan Jerrevång/Aftonbladet/TT

Annons