11-barnsmamman Madeleleine Ilmrud om svåra familjekampen

Familjen Annorlunda-Madeleine talar ut om sorgen – efter familjetragedin: ”Kan inte sluta gråta”
Det har inte varit mycket liv från 11-barnsmamman Madeleine Ilmrud den senaste tiden.
Nu berättar hon om orsaken till tystnaden.
”Natten som kom var fruktansvärd”, skriver Madeleine på bloggen.
Annons

Madeleine Ilmrud, 37, syntes första gången i tv-rutan i TV4:s realityserie Familjen annorlunda. I programmet delade hon med sig av sitt familjeliv och vardagen i Motala. Totalt har Madeleine elva barn – tre är från en tidigare relation och åtta barn med sin nuvarande make Mikael Ilmrud, 40.

Annons

Efter sin medverkan i programmet fortsatte Madeleine att uppdatera sina följare och fans genom de sociala kanalerna. Hon har både en framgångsrik blogg och ett populärt konto på Instagram med över 76 000 följare.

Men nu var det ett tag sedan som Madeleine Ilmrud delade med sig av livet till följarna genom bloggen, och nu berättar hon varför hon varit tystlåten.

Ärliga orden om svåra tiden

Anledningen till att Madeleine inte uppdaterat bloggen på ett tag är för att hon inte haft energi till att skriva. Dottern Mathilde har haft ont i magen den senaste tiden och varit sjuk på det vis. Hon har haft svårt att behålla maten av olika anledningar, vilket har lett till en del problem.

Annons

Även dottern Engla-Freja har haft det jobbigt då hon senaste veckan drabbats av huvudvärk. Den har nu gått över, och förhoppningsvis kommer hon inte tillbaka.

Madeleine Ilmrud från Familjen annorlunda
FOTO: TT

Och som om det inte vore nog med det, har dottern Tuva-Li skadats på skolan.

”En pojke sprang in i henne på gymnastiklektionen och olyckligtvis kom handen i kläm. Det gjorde så ont så Tuvis fick gå till sjuksyster”, skriver Madeleine i sin blogg och fortsätter:

”Hon trodde att det kunde vara en stukning och ringde mig för att berätta vad som hade hänt. Jag kände på en gång att jag ville hämta henne på skolan eftersom det inte lät helt okej”.

”Hon skrek rakt ut av smärta”

Men eftersom Madeleine redan var hemma med Mathilde och Engla-Freja så blev det Micke som fick lämna jobbet för att hämta Tuva-Li. Det hela slutade med att Tuva-Li drabbades av en handledsfraktur och Tuva-Li hade en förskräcklig natt.

Annons

”Vi åkte hem och natten som kom var fruktansvärd för Tuvis. Hon skrek rakt ut av smärta och inget vi gjorde hjälpte”, berättar Madeleine Ilmrud på bloggen.

Madeleine Ilmrud, niobarnsmamma i Motala
FOTO: Stefan Jerrevång/TT

Morgonen efter fick de hjälp och har nu fått gips på lilla handen.

”Våran lilla tjej var helt slut pga av sömnbrist och smärta”, berättar Madeleine och avslutar inlägget med en förhoppning om att en lugnare vecka är på ingång:

”Måtte vi få en lugnare tid framför oss nu”.

FOTO: TT, Youtube

Se mer från den spännande nöjesvärlden hos Hänt:

Dela på:
Annons
Annons
Annons
Annons
Laddar nästa artikel…