11-barnsmamman Madeleine Ilmruds nya familjelycka

Madeleine Ilmrud
Efter en minst sagt tuff vinter ser framtiden ljus ut för 11-barnsmamman Madeleine Ilmrud.
Nu berättar Familjen Annorlunda-profilen om stora beslutet för familjen.
Annons

Madeleine Ilmrud blev känd genom sin medverkan i dokusåpan Familjen Annorlunda. Där har hon och maken Mikael Ilmrud, 40, visat upp sin stora familj – som nu består av 13 personer.

I somras födde Madeleine Ilmrud sitt elfte barn, en liten flicka som fick namnet Livia-Leonore.

Annons

Storasyskonen heter Mathilde-Isabelle, Emmylou, Tuva-Li, tvillingarna Charlie och Collin, Adam, Engla-Freja, William, Oliver och Victor. 

Madeleine Ilmrud har på sin blogg berättat att hon fått cellförändringar som behövde opererats. Det blev en kämpig och orosfylld tid fram till operationen som också fick skjutas upp två gånger.

Annons

Under gårdagen berättade Madeleine Ilmrud för Hänt att hon nu återhämtat sig och mår mycket bättre efter den svåra tiden.

Jag mår superbra! Verkligen toppen. Känns som om jag fått livet tillbaka på något sätt. Oron inför ingreppet och vetskapen om att jag kanske kunnat utvecklat livmodernhalscancer åt upp mig. Det var hemskt”, skriver hon i ett meddelande till Hänt.

Nya tider för familjen

Familjen Annorlunda-profilen berättar att hon känner sig tacksam över att allt gick så bra som det gjorde.

Man tackar livet på helt annat sätt. Låter kanske klyschigt men små vardagliga annars kanske jobbiga saker som tvätt, disk och tjatiga barn är numera det bästa som finns”, skriver hon och fortsätter:
”När saker sätts i perspektiv så ser man på livet lite annorlunda efter en sådan här sak.
Annons

Nu kommer också Madeleine Ilmrud med ett besked om familjens framtid. De funderar nämligen på att sälja sitt hus i Motala och flytta.

För Hänt berättar hon att det framför allt är för barnens skull som de gör denna förändring.

Vi har planer på att flytta till Linköping, känns som ett bättre alternativ för barnen med mera möjligheter till studier och utveckling. Jag som också har mina kollegor i Stockholm får också då lite närmare till möten”, skriver Madeleine Ilmrud till Hänt.

FOTO: Stefan Jerrevång/TT, Privat/William Blomdahl

Se mer från den spännande nöjesvärlden hos Hänt:

Annons
Laddar nästa artikel…