11-barnsmamman Madeleine Ilmrud talar ut om sorgen efter familjetragedin

Familjen Annorlunda-Madeleine talar ut om sorgen – efter familjetragedin: ”Kan inte sluta gråta”
Det är inte alltid en dans på rosor att vara en 11-barnsmamma.
Nu talar Familjen Annorlunda-profilen Madeleine Ilmrud ut om svåra sorgen.
”Det gör så oerhört ont”, skriver hon på Instagram.
Annons

Genom sin medverkan i realityserien Familjen Annorlunda blev Madeleine Ilmrud, 38, känd med hela svenska folket. Där visade 11-barnsmamman upp vardagen med familjen som består av 13 personer totalt: maken Mikael Ilmrud, 40, och barnen Mathilde-Isabelle, Emmylou, Tuva-Li, tvillingarna Charlie och Collin, Adam, Engla-Freja, WilliamOliver och Victor och Livia-Leonore.

Annons
Madeleine Ilmrud, niobarnsmamma i Motala
FOTO: Stefan Jerrevång/TT

Efter sin medverkan i programmet fortsatte Madeleine att uppdatera sina sociala kanaler, så att fansen fick möjlighet att fortsätta följa Madeleines spännande liv!

Upp- och nedgångar

Men livet som 11-barnsmamma är inte alltid en dans på rosor. I dagarna delade hon med sig av en stor sorg.

Annons

”Tack för alla år min vän. Tack för all kärlek du alltid gav oss”, skriver Madeleines Ilmrud till sin Instagram-bild hon delat på vovven Devvan. Hon fortsätter:

”Du var familjens trygghet och glädje. Och det bästa du visste var människovalpar, leksaksgrisen och att passa boll”.

Madeleine Ilmruds hund
FOTO: Instagram

Madeleine förklarar för sina följare att hunden var mycket mer än en hund för dem. Devvan var en familjemedlem som var både klok och snäll.

”För tre dagar sedan så lekte du i trädgården, men idag finns du inte mera”, berättar Madeleine Ilmrud i inlägget. Hon avslutar med:

Annons

”Det gör så oerhört ont och just nu så kan jag inte sluta gråta, även om jag vet att du inte gillade tårar. Men jag tror i alla fall att du levde det bästa livet man kan leva, med en stor familj och många famnar att somna i. När vi tog farväl så log du och det är det finaste avslutet vi någonsin kunde få av dig”.

Stödet från följarna

Familjen Annorlunda-mamman har över 75 000 följare på Instagram. Och de visar sig varje dag vara trogna gentemot Madeleine då de gillar och kommenterar hennes bilder. Även till denna fina text med bild fick Madeleine många kommentarer innehållande kärlek och värme.

”Beklagar! Så fruktansvärt orättvist att djur inte lever lika länge som oss människor!”, tycker en.

”Sänder styrkekramar”, fyller en annan i, följt av ett rött hjärta.

Annons

”Åh så sorgligt tårarna rinner på mig också. Att förlora sin älskade familjemedlem är det värsta som kan hända. Vila i frid fina vovve och kram på alla er”, kommenterar en tredje person.

FOTO: Eero Hannukainen/TT, Youtube

Se mer från den spännande nöjesvärlden hos Hänt:

Annons
Laddar nästa artikel…