Artikeln innehåller reklamlänkar
TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

10-barnsmamman Madeleines oro för 4-åriga dotterns hälsa

20 apr, 2019 
Lina Arvidsson
Madeleine Ilmrud från Familjen annorlunda – oro för fyraåriga dottern
Familjen Annorlunda-mamman Madeleine Ilmrud är gravid med sitt elfte barn. Men nu är det fyraåriga dottern Emmylou som hon oroar sig för. Madeleine tycker nämligen att hon sover för mycket.
Annons

Familjen Ilmrud blev en kändisfamilj när de medverkade i Tv4-programmet Familjen annorlunda. Under åren i tv-rutan har familjen blivit ännu större och i början av februari delade Madeleine Ilmrud, 36, med sig av nyheten att hon och maken Mikael Ilmrud, 40, väntar ännu ett barn, deras elfte.

Att ha en stor familj med många barn innebär mycket glädje – men också mycket oro. Madeleine Ilmrud har tidigare berättat om sin oro inför den kommande förlossningen. Under den senaste förlossningen upplevde hon att barnmorskan inte lyssnade på henne, vilket ledde till en mycket jobbig tid.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

”Alla dom känslorna gjorde att jag mådde väldigt dåligt psykiskt efter förlossningen. Allt slutade med att vi i panik fick rusa tillbaka till förlossningen, det var inte roligt alls. Nu såhär efteråt så inser jag ju att jag antagligen fick en liten förlossningsdepression”, skrev Madeleine Ilmrud på sin blogg i mars.

Annons

Nu har Madeleine Ilmrud skrivit ännu ett blogginlägg, den här gången om hennes fyraåriga dotter Emmylou, som fyller fem i år.

Hon är fortfarande väldigt beroende av att sova middag. Vi försöker aktivera henne så att hon inte ska somna, och om vi inte gör det och kör en omvänd taktik så hon får vila ett tag så blir hon bara ännu tröttare och till slut somnar. Så det absolut bästa är försöka aktivera henne så hon alltså inte somnar. Men hon är trött, väldigt trött. Och nu börjar jag bli lite orolig för hennes trötthet“, skriver Madeleine Ilmrud.

Hon fortsätter:

Hon är ju väldigt liten och tunn också och har fått näsblod sista tiden, så vi försöker boosta henne med bra vitaminer och bra kost. Men ändå? Är det inte ganska ovanligt att femåringar sover middag? Eller är jag lite ”blind” för att jag aldrig varit med om det?

Besöka läkaren

För att inte oroa sig för mycket och börja spekulera i om någon kan vara på tok har Madeleine Ilmrud bestämt sig för att ringa vårdcentralen och boka en tid.

De måste ju kunna ta lite prover på henne i alla fall? Eller? Till synes är hon en glad och pigg tjej, men när tröttheten sätter in, vilken den gör typ varje dag trots att hon sover på natten så borde det kunna vara ett argument till att de kan kolla upp henne!” skriver hon.

FOTO: TT

Annons