Mollys chock – högg Danny med spruta i ansiktet: ”Riktigt läskigt”

Mollys chock – högg Danny med spruta i ansiktet: ”Riktigt läskigt”
Här om dagen råkade Molly Sandén hugga Danny Saucedo med sin insulinspruta i ansiktet när hon sov. Både hon och pojkvännen vaknade upp i chock.
Annons

I morse var Molly Sandén, 25, gäst i radioprogrammet ”Vakna med NRJ” och i studion diskuterade de bland annat sjuka saker som de brukar göra i sömnen. Molly berättar att hon brukar göra mer oskyldiga saker som att prata och ha konversationer i sömnen, framför allt när hon är berusad.

Annons

Men en mindre oskyldig sak hände henne i veckan. Den som råkade illa ut var pojkvännen Danny Saucedo, 32, som låg bredvid henne i sängen. Molly råkade nämligen hugga honom med sin egna insulinspruta – i kinden.

– Här om dagen gjorde jag det sjukaste någonsin. Det tar fortfarande emot att säga det för jag har dåligt samvete. Jag kan inte riktigt förklara hur det här gick till, men jag högg min kille i kinden med min insulinspruta, säger hon i radioprogrammet och fortsätter:

Annons

– Det här är så jävla sjukt. Jag kan liksom inte förklara hur det här hände.

Både hon och Danny vaknade då upp i chock. Men Molly minns ingenting av hur det hela ska ha gått till.

– Jag skämdes, var lite berusad och fattade ingenting, säger hon.

Hon beskriver situationen som ”riktigt läskig”, men allt gick bra till sist.

Foto: IBL

Dela på:
Annons
Laddar