Molly Sandén bryter tystnaden om uppbrottet från Danny Saucedo

Molly Sandén avslöjar att hon har gjort slut med Danny Saucedo.
Under morgonen gästade Molly Sandén radioprogrammet Gry Forssell med vänner, och under sändningen berättade hon att det tagit slut med fästmannen Danny Saucedo. ”Jag festar ensam just nu.. så att säga”, säger Molly.
Annons

Artisterna Molly Sandén och Danny Saucedo har varit ett par i sex år – men nu är kärlekssagan över. När Molly under morgonen gästade radioprogrammet Gry Forssell med vänner i Mix Megapol berättade hon att de valt att gå skilda vägar.

Malin ”Praktikant-Malin” Stenbäck frågar Molly rakt ut under sändningen om hon är singel nu, efter att hon idag släppt den nya singeln Den som e den, med textrader som ”jag beställer drinkar för en”.

Annons

– Är Molly Sandén singel nu?, utbrister Malin.

– Eeh.. jag festar ensam just nu.. så att säga, säger Molly och fortsätter:

– Ja det kanske är lite deppigt men det kan också vara något fint med det på något sätt, det behöver inte alltid vara en dans på rosor.

Molly släppte sitt album Större förra året, och redan nu är hon på gång med ett nytt album. Molly förklarar att hon har haft mycket att få ur sig.

–  Jag har ju någon tendens att när jag mår lite sådär halvbra, det är då det kommer mycket musik, jag har gått igenom lite tuffa grejer. Men det är ju bästa terapin att få skriva av sig och nu känner jag mig mycket starkare än när jag började.

Låtarna på hennes senaste album fick fansen att redan då reagera och ifrågasatta om de handlade om att Molly och Danny gått skilda vägar.

Bruten förlovning

Danny och Molly förlovade sig 2016. Danny friade under en klättringsresa i Nepal. Det var när de hade kommit upp till toppen av berget Kilimanjaro som Danny gick ned på knä.

– Det var det vackraste och finaste som jag fått uppleva. Det går inte ens att förklara, sa Molly i mars 2016.

Men ett bröllop var svårt för artisterna att få ihop.

– Bröllop ja… Vi skjuter upp det hela tiden och vi får inte till det. Vi frågar varandra: ”Har du tid?”. Den andra frågar: ”Har du tid?”. Svaret blir hela tiden att vi inte har tid så det får helt enkelt bli när det blir, har Danny förklarat tidigare.

Men förlovningen är nu bruten och något bröllop blir det därför inte.

FOTO: TT/Patrik Österberg, TT/Johan Jeppsson

Se mer från den spännande nöjesvärlden hos Hänt:

Dela på:
Annons
Laddar nästa artikel…