LÄS MER:Marcus och MartinusLisa AjaxLiamooMaria SurDanny SaucedoDotterMelloklipp du vill se

Trots succén – därför blir det ingen mellanakt med Hasse

11 feb, 2017 
AvLinda-Marie Nilsson
Hasse "Kvinnaböske" Andersson hyllades efter sin succé med mellanakten "Ängahund" förra veckan och tittarna har väntat på att få se vad programledaren ska hitta på härnäst. Men det blir ingen mer mellanakt för Hasse.
Annons

Hasse “Kvinnaböske” Andersson, 68, gjorde braksuccé i Melodifestivalen förra veckan med sin mellanakt. Tillsammans med hårdrocksbandet Mustasch och frontfiguren Ralf Gyllenhammar, 50, uppträdde programledaren med en hårdrocksversion av sin hitlåt “Änglahund”.

Men den här veckan blir det ingen favorit-i-repris för Hasse.

– Den här veckan faller det inte på mig att göra mellanakt. Vi är tre programledare, så vi delar upp mellanakterna lite grann mellan oss. Det var fantastiskt roligt att få busa lite förra veckan, nu har jag ju en fot in i metalrockbranschen också. Men den här veckan är det Davids tur att göra mellanakten, säger Hasse Andersson.

 

Hasse “Kvinnaböske” Andersson leder Melodifestivalen 2017 tillsammans med Clara Henry, 22, och David Lindgren, 34. Och den här veckan är det just David Lindgren som kommer att ta över stafettpinnen från Hasse och bjuda på en mellanakt.

Annons

– Hasse la ju ribban högt. Så i stället för Mustasch, så kommer jag självklart att ha med mig Iron Maiden på scen bara för att toppa lite, säger David Lindgren och skrattar.

Han fortsätter:

– Nej, skämt åsido, det kommer att bli något helt annat den här veckan än det Hasse gjorde. Det blir mer sång och dans i min mellanakt. Jag känner ingen press för att Hasse gjorde succé, vi jämför oss inte med varandra, utan han gör sin grej och jag gör min.

Hasse Andersson hyllades för mellanakten. Foto: IBL
Hasse Andersson hyllades för mellanakten. Foto: IBL

 

Enligt uppgifter till Hänt kommer Clara Henry att följa upp David Lindgren och Hasse Andersson nästa vecka och köra den tredje mellanakten, som också uppges bli en sång som ska släppas på Spotify. Clara Henry själv är däremot hemlighetsfull.

– Jag kanske kommer köra mellanakten nästa vecka. Kanske, säger hon.

FOTO: IBL

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

 

Annons