TRENDAR JUST NU!Marcus och MartinusLisa AjaxLiamooMaria SurDanny SaucedoDotterMelloklipp du vill se

Regelbrottet i Melodifestivalen – mitt under SVT:s sändning: "Dumt och oförskämt"

05 feb, 2018 
https://image.hant.se/image-4950803?imageId=4950803&width=1320&height=689
Malin Ljung
Är inte livet på en pinne så gör man det till det. Det verkar åtminstone vara Edward Bloms ledord, nu avslöjar han hur han bröt mot SVT:s regler mitt under direktsändningen.
Annons

I helgen gick årets första deltävling av Melodifestivalen 2018 av stapeln i Karlstad. En till synes efterlängtad familjetillställning där John Lundby och Benjamin Ingrosso röstades direkt till final.

 

 

På femteplats kom debutanten Edward Blom med “Livet på en pinne”. Han må ha snavat på målsnöret  tävlingen, men på sin Instagram avslöjar matkritikern att han under sin korta tid i tävlingen ändå lyckades kuppa mot SVT.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

“Mycket nöjd med min & Gunillas mellokupp. Man får inte ta in alkohol på arenan & i Green Room där man sitter under röstning får man bara vatten – kranvatten!!!”, skriver Edward Blom på sin Instagram.

Under direktsändningen kunde tittarna se hur Edward Blom och låtskrivarna i green room är försedda med champagneglas som vid en första anblick ser ut att innehålla tvättäkta bubbel. Det ska ha varit Edwards hustru Gunilla Kinn Blom som ska ha lyckats med konststycket att få in alkohol till sin make.

Annons

“Gunilla köpte champagne & -glas i Karlstad smugglade in och lyckades smussla över till mig under förevändning att hon gav mig en kram. Så här sitter jag, Kent och Thomas och skålar i Bollinger. (Flaskan dock väl gömd i min ficka)”, avslöjar Edward.

Den nyblivna schlagerartistens följare är delade efter att de fått reda på sanningen. En hel del skrattar gott och tycker att skumpa var det minsta de var värda.

“Trodde regler var till att följas men det gäller tydligen inte alla”, skriver en person.

“Alkoholromantik känns ju inte 2018”, tycker en annan.

“Usch. Så dumt och oförskämt”, skriver en annan.

En annan schlagerveteran hävdar dock att Edwards ord om att de bara får kranvatten inte stämmer:

“Nu hittar du på. Man får alltid vitt vin om man ber snällt”, skriver nämligen Patrik Isaksson.

Sigrid Bernson: Dräför bor inte jag och Samir ihopBrand logo
Sigrid Bernson: Dräför bor inte jag och Samir ihop

FOTO: Stella, Ibl

Annons