LÄS MER:Marcus och MartinusLisa AjaxLiamooMaria SurDanny SaucedoDotterMelloklipp du vill se

Ralf hyllar Kvinnaböske efter succén: "Alla vill ha Hasse"

05 feb, 2017 
AvLinda-Marie Nilsson
Hasse "Kvinnaböske" Andersson gjorde succé med sin mellanakt – nu superhyllas han av Mustachs sångare Ralf Gyllenhammar.
Annons

Hasse “Kvinnaböske” Andersson, 68, gjorde braksuccé i Melodifestivalen med sin mellanakt. Tillsammans med hårdrocksbandet Mustasch och frontfiguren Ralf Gyllenhammar, 50, gjorde programledaren en hårdrocksversion av sin hitlåt “Änglahund”, men den här gången med den något hårdare titeln “Hound from hell”.

Massor av tittare, däribland höjdhoppshjälten Stefan Holm, krävde bland annat att Hasses nummer skulle gå direkt till Eurovision Song Contest.

– Det kändes fantastiskt roligt att få köra! Jag har alltid älskat att busa och jag blev så himla glad när vi började prata om det här numret och att Mustasch nappade på idén. Det är så roligt att få gå ut och ge järnet och publiken lyfte verkligen mig, säger Hasse “Kvinnaböske” Andersson och fortsätter med ett skratt:

– Jag har blivit djärvare för var gång jag stått där uppe. Du vet, nu var jag riktigt i mitt esse, elden sprutade och jag var på högtryck.

Annons

Kan det bli mer hårdrock för dig nu? 

– Jag har aldrig i mitt liv spelat hårdrock förut, bara vanlig rock n roll, men ingen heavy metal. Men nu kanske det kan bli mer, man vet aldrig. Man ska aldrig stänga några dörrar, säger Hasse.

Hasse Andersson hyllas för mellanakten. Foto: IBL
Hasse Andersson hyllas för mellanakten. Foto: IBL

Redan nu har låten släppts på Spotify med Mustasch och det kan också komma att släppas en specialversion tillsammans med Hasse. Det säger Ralf Gyllenhammar, 50, som också hyllar programledaren för sin insats.

– Vet du, när jag själv tävlade i Melodifestivalen fick jag 80 sms. Vet du hur många sms jag har nu efter det här numret? 140! Vi har redan släppt låten på Spotify, men vi måste släppa en specialversion med Hasse nu. Alla vill ha Hasse, säger Ralf Gyllenhammar.

Kommer Mustasch och Hasse att köra tillsammans fler gånger?

– Jag kommer att kalla in Hasse under hårdrockens fanor igen, vad det lider, säger han och skrattar.

Hasse “Kvinnaböske” Andersson leder Melodifestivalen 2017 tillsammans med Clara Henry, 22, och David Lindgren, 34.

Kika gärna även på denna video när Hänt leker “Fuck Marry Kill” med Mello-deltagarna!

"Göka med Måns"Brand logo
"Göka med Måns"

FOTO: IBL

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..
Annons