LÄS MER:Marcus och MartinusLisa AjaxLiamooMaria SurDanny SaucedoDotterMelloklipp du vill se

Perrellis oväntade stöd till prinsessan Sofia

02 feb, 2017 
AvLinda-Marie Nilsson
Charlotte Perrelli skickar sitt stöd till prinsessan Sofia efter näthatet och berättar själv om de hårda orden hon har utsatts för.
Annons

I en öppen intervju med podcasten ”Jakten på likes” berättade prinsessan Sofia, 32, så sent som i går om näthatet hon drabbats av sedan hon och prins Carl Philip, 37, blev ett par. Prinsessan har bland annat stängt ner sitt eget Facebook-konto efter alla de hårda orden.

Nu skickar Charlotte Perrelli, 42, sitt stöd till prinsessan Sofia. Artisten, som tävlar i Melodifestivalen 2017 på lördag, ställer upp med låten ”Mitt liv”, som bland annat handlar om just näthat och elaka kommentarer.

– Jag hoppas att folk förstår budskapet i min låt. Det räcker med att slå upp tidningarna i dag och så ser man att prinsessan Sofia och prins Carl Philip pratar om hatet som de får. Då känner man verkligen att alla blir utsatta för det här, mer eller mindre, säger Charlotte Perrelli till Hänt.

Charlotte Perrelli berättar också att hon själv, precis som prinsessan Sofia, har utsatts för stora mängder hat och elaka ord i offentlighetens ljus.

Annons

– Jag tror att alla någon gång i sitt liv har känt att någon skrattar bakom ryggen på en. Jag har känt det hur många gånger som helst och jag känner fortfarande det. Jag kommer aldrig att bli fri från den känslan. Folk anser sig ha rätten att tycka till om en när man är en offentlig person, säger hon och fortsätter:

– Man glömmer bort att det finns en människa bakom, en människa som faktiskt har precis likadana känslor som vem som helst.

Är du rädd för att få mer näthat nu när du ställer upp i tävlingen igen?

– Folk kommer alltid att tycka saker. Jag kan förstå om man tycker att mitt nummer är skittråkigt, för att man hellre vill ha en poppig schlagerlåt. Jag vet ju att jag inte har en upptempolåt som får folk att hoppa i sofforna, utan det här är något annat, säger Charlotte Perrelli och fortsätter.

– Jag tror att jag kommer att dela folk i två läger med den här låten. Många kommer att tycka att det är skittråkigt och några kommer nog att tycka att det är kul att jag vågar säga någonting på riktigt.

Kika även på denna roliga video av oss från Melodifestivalen 2017.

"Göka med Måns"Brand logo
"Göka med Måns"

FOTO: Ibl

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..
Annons