LÄS MER:Marcus och MartinusLisa AjaxLiamooMaria SurDanny SaucedoDotterMelloklipp du vill se

Perrellis lyxköp till Mellon – lägger över 30 000 på skor

24 jan, 2017 
AvLinda-Marie Nilsson
Charlotte Perrelli har handlat tre par lyxiga designerskor inför Melodifestivalen. Hänt har tagit reda på prislappen för schlagerpjucksen – som landar på över 30 000 kronor.
Annons

Om en och en halv vecka drar Melodifestivalen 2017 igång. En av artisterna som är först ut i årets tävling är Charlotte Perrelli, 42, och artistens förberedelser är redan i full gång. På sin blogg visar nu sångerskan upp tre par lyxiga designerskor som hon köpt för att bära i tävlingen.

För er som gillar glamour high heel. Här kommer mina nyanlända shoes inför nästa veckas Mello. För er som tycker att det är bedrövligt med lyx och flärd – blunda!”, skriver Charlotte Perrelli i ett inlägg på bloggen under rubriken “Njut eller blunda”.

Skorna som sångerskan har köpt kommer från två kända lyxmärken, Alaia shoes och Christian Louboutin. Charlotte Perrelli skriver i sitt blogginlägg att hon inte är sponsrad av märkena, utan har betalat för skorna själv.

Annons

Hänt har självklart kollat upp vad prislapparna för skorna ligger på. Charlotte Perrellis nyinköpta, gråa sammetsskor kostar 13 580 kronor, pumpsen i skinn från pytonormar kostar 9450 kronor och de svarta läderklackarna kostar 7550 kronor. Den sammanlagda prissumman för artistens schlagerpjucks? 30 580 kronor.

Charlotte Perrelli har också tidigare i Melodifestivalen slagit till på kostsamma outfits. När artisten förra året uppträdde som mellanakt i en deltävling bar hon en klänning från lyxmärket Balmain. Prislappen? Över 100 000 kronor. Också när Perrelli senast tävlade i Melodifestivalen, år 2012 med bidraget ”The girl”, bar hon ett par guldiga nitskor som kostade 30 000 kronor och utöver det en gnistrande, rosa klänning för flera hundratals kronor.

FOTO: Stella Pictures

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..
Annons