LÄS MER:Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Charlotte Perrelli har satt ett mål: "Jag ska banta 10 kilo"

08 sep, 2016 
AvAnna Shimoda
Charlotte Perrelli säger att hon är 41 år, har fött tre barn och väger mer än vad hon mår bra av just nu.
Annons

Charlotte Perrellis, 42, fans är oroliga. Härom veckan berättade den allt annat än runda sångerskan att hon har beslutat sig för att gå ner hela tio kilo i vikt. Det ska ske med hjälp av nyttig kost som bland annat består av kalorisnåla smoothies samt dagliga långpromenader. På bloggen berättar hon om sina storslagna planer.

– Jag är något större än vad jag brukar vara. Har fått några missfall och ämnesomsättning är minst sagt rubbad. Jag vill inte hetsa angående vikt. Verkligen inte. Men jag är 41 år, har fött tre barn och väger mer än vad jag mår bra av. Dags att kamma till sig och försöka leva lite hälsosammare! Jag har en lång väg tillbaka.

Charlotte Perrelli på Sommarkrysset, Gröna Lund, Stockholm i år.

Följarna på Instagram håller inte med Charlotte: “Men hallå? Var är du tjock någonstans?“, “10 kg??”, “Du är ju perfekt som du är“, “Gå inte på anorexiidealet…“, “Hoppas bara du inte vill se ut som du gjorde när du sjöng Hero i Mellon. Du såg anorektisk ut“, är några av kommentarerna som går att läsa.

Annons

När Charlotte tävlade i Melodifestivalen för åtta år sedan låg nästan lika stort fokus på hennes låt som på hennes vikt. Den 166 centimeter långa artisten hade tappat mycket vikt på kort tid och vägde ynka 50 kilo när hon tog hem segern med “Hero”.

Här ser vi Charlotte Perrelli i Melodifestivalen för åtta år sedan.

För att nå dit höll hon en strikt GI-diet och utförde dagliga träningspass hemma i vardagsrummet i Djursholm.

– Man kan inte tänka att det är ”bara en halv kaka” eller att ”nu när det är kalas måste jag…”. Det är 100 procent jäklar anamma som gäller! För en del kan det funka att unna sig något då och då, men för mig är det bättre att vara bestämd rakt igenom. Annars är risken att jag fortsätter att unna mig nästa dag också, sa hon till Expressen i samband med viktraset.

Men det är lyckligtvis ingen vikt hon strävar efter idag utan lever sitt liv med kärleken Anders Jensen som hon gifte sig med under förra året.

– Nej herregud, jag har 20 kilo till den vikten, skriver Charlotte på Instagram.

Foto: IBL, Stella

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..
Annons